Pressemeddelelse -

Black Friday sætter rekord

Efter en start med store problemer er det store Black Friday udsalg kommet godt i gang. Interessen for at online handle er massiv, og trafikken på Danmarks største prissammenligningstjeneste PriceRunner har siden midnat været enorm.

”Klokken ni slog vi sidste års trafikrekord på pricerunner.dk, og det er faktisk helt exceptionelt. Vores forventning er, at når fredagen er slut. har mere end 500.000 danskere været forbi siden for at finde gode Black Friday tilbud, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

De fleste butikker satte gang i det store Black Friday udsalg ved midnat. Det gav en total eksplosion i antallet af købelystne danskere, der gik på jagt efter de gode tilbud. Med det resultat at mange sider gik i sort i flere timer i nat.

”Det var helt vildt. Der er ingen tvivl om, at når Black Friday er overstået, er der sat ny rekord for nethandel på et enkelt døgn, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner, der er Danmarks største prissammenligningstjeneste.

”Forbrugerne var vilde og klar til at shoppe. Der var også rigtigt mange danskere, der fandt gode tilbud og fik shoppet. Men vi må konstatere, at rigtigt mange også gik skuffede i seng. De fleste større danske netbutikker gik i sort og kunne ikke følge med, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Efter nattens stormløb er det stilnet lidt af, og alle online butikker kører uden problemer. Flere butikker melder om stor omsætning og alle tager ordet rekord med, når de skal beskrive Black Friday indtil videre.

”Det er mange gode tilbud stadigvæk, selvom de allerbedste hurtigt blev udsolgt i nattens løb. Det gælder om at se sig godt for og huske at sammenligne priser, ” siger Martin Andersen.

Der er mange butikker, der kører med generelle tilbud på alle varer og det er fra 10 til 25 procent. Enkelte butikker har sat alt ned med 50 procent.

Det er både i online butikker og i de fysiske butikker, at det er Black Friday. Derfor kommer næste store bølge i løbet af eftermiddagen, når forbrugerne har får fri fra arbejde og tager ud i butikkerne.

”For det er en bølge - der har taget Danmark med storm, ” siger Martin Andersen.

Oversigt over butikker med Black Friday tilbud http://www.pricerunner.dk/black-friday/index.html

De TI mest populære Black Friday butikker er her klokken 12:

  • 1.Elgiganten
  • 2.Power
  • 3.Wupti.com
  • 4.Komplett.dk
  • 5.Proshop
  • 6.Bilka.dk
  • 7.Dustin home
  • 8.Computercity.dk
  • 9.Coolshop
  • 10.Føtex

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale