Pressemeddelelse -

Enorm prisforskel på barberblade

Et omfattende tjek af priser bekræfter det, som mange mænd uden tvivl har haft på fornemmelsen længe: At det er dyrt at blive barberet hver dag.

Men også, at der er mange penge at spare for de langskæggede ved at købe barbergrejet online og få det leveret til døren.

PriceRunners pristjekkere har brugt sommervarmen til at hente priser hjem på barberblade og barberskum/gel fra en række online shops og supermarkeder. Priserne er fundet enten online eller i den fysiske butik, og undersøgelsen afslører store prisforskelle på identiske produkter.

Det er Gillettes nyeste barberblade Fusion i en pakke med 4 blade, vi har fundet priser på.

Dyrest var de fire barberblade i Føtex og Kvickly, hvor de kostede 169 kroner, men vi har fundet den samme pakke barberblade i onlinebutikken postmeshave.dk til 84 kroner. En prisforskel på 85 kroner eller at den dyreste butik er 101 procent dyrere end den billigste – altså dobbelt så dyr.

Hvis vi skal købe barberskum eller gel ser vi samme mønster om end prisforskellene er noget mindre.

Prisforskellene på både blade og skum/gel varierer meget, men det kan efter PriceRunners pristjek konkluderes, at det er alt andet lige billigst at købe sit barbergrej online og det billigste sted, vi har fundet de søgte produkter er i niche webbutikken www.postmeshave.dk . Og jo større antal vi køber ind jo mere er der at spare ved at handle online selvom der skal betales fragt for at få varerne leveret.

”Prisforskellen på det samme produkt er enorm, og mænd kan spare rigtig mange penge om året ved at søge priser på deres barbergrej inden de køber barberblade og skum,” siger PriceRunners direktør Martin Andersen.

”Mænd skal lære at tænke lidt mere langsigtet. Køb stort ind online og spar en masse penge på din barbering. Alternativt få fuldskæg, ” siger Martin Andersen.


Menscare.dk niceskin.dk postmeshave.dk made4men.dk matas.dk billigparfume.dk Føtex  Kvickly bezzer.dk
GilletteFusion4styk 119 kr 92 kr 84 kr 119 kr 168,95 kr 95 kr 169 kr 169 kr 84 kr










Emner

  • Økonomi, finans

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk