Pressemeddelelse -

Få en sjov og billig efterårsferie

Uge 42 er børnenes ferie. En hel uge sammen med familien. Og vi skal ikke bare være derhjemme, men vi skal ud og opleve noget sammen med børnene.

Efterårs ferie aktiviteterne kan være en dyr fornøjelse, når hele familien med far og mor og to børn skal på tur for at tage årets sidste tur i rutsjebanen eller ud for at se de vilde dyr. Men hvor er det dyrt og hvor er det billigt?

PriceRunner, der er Danmarks største pris og forbrugertjeneste, har lavet en pristjek af landets største forlystelses og dyreparker. Hvad koster det for far, mor og to børn at komme i for eksempel Tivoli eller Knuthenborg?

Syv forlystelsesparker og syv dyreparker er taget med i PriceRunners pristjek, der blev foretaget online i uge 41. Det er prisen for entre til parken samt forlystelser, som PriceRunner har samlet.

Pristjekket viser, at der er faktisk er en god sum penge at spare for den prisbevidste familie, hvis de tjekker priserne inden de beslutter sig for hvor de vil tage hen på efterårsferiens fornøjelsestur.

PriceRunner har tjekket priserne via attraktionernes hjemmesider for at finde prisen for 2 voksne og 2 børn. Og der er stor forskel på billigste og dyreste attraktioner.

Størst prisforskel er der hos forlystelsesparkerne – her er der 756 kroner i forskel mellem dyreste og billigste forlystelsespark. I kategorien Zoologiske haver er forskellen på 162 kroner.

For dem, der gerne vil have en sjov tur med masser af forlystelser, er en tur i Bon Bon Land ved Holme Olstrup på Sjælland den billigste tur. Dyrest er Tivoli i København.

Vil familien hellere opleve vilde dyr er Knuthenborg Safaripark på Lolland efterårsferiens billigste familieattraktion. Safariparken giver hele efterårsferien børn gratis adgang, og det gør besøget ekstra billigt. Dyrest blandt de undersøgte dyreparker er Givskud ZOO i Jylland.

”Det er vigtigt at bruge tid på at undersøge hvad det koster inden man tager afsted. Der er en god mulighed for at spare yderligere penge, hvis man som forbruger tjekker om man kan købe entrebilletter online, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

En række af attraktioner giver en pæn rabat på billetten, hvis den er købt online. Rabatten er mellem 10 og 15 procent.

Her er listen over de undersøgte attraktioner:

Forlystelsesparker Pris (2voksne/2børn) ZOO-Dyreparker Pris (2voksne/2børn)
Tivoli kr. 1.232,00 Givskud Zoo kr. 540,00
Legoland kr. 1.066,00 Zoo København kr. 530,00
Djurs Sommerland kr. 1.060,00 Den Blå Planet kr. 528,00
Fårup Sommerland kr. 960,00 Aalborg Zoo kr. 500,00
Lalandia kr. 780,00 Ree Park kr. 500,00
Randers Regnskov kr. 560,00 Odense Zoo kr. 420,00
Bon Bon land kr. 476,00 Knuthenborg kr. 378,00
Forskel mellem dyrest og billigst kr. 756,00 kr. 162,00

Metode:

Vi har fundet priser online på entre og adgang til forlystelser for 2 voksne og 2 børn. På en række attraktioner er billetter købt online billigere end at købe billet ved indgangen.

Hvis der er penge at spare ved at købe billetten online har vi gjort det. I Tivoli er der indkøbt 4 turpas.

I Tivoli er børn under 8 år gratis.

I Knuthenborg er der gratis adgang for børn op til 11 år i hele efterårsferien.

I Djurs sommerland, Legoland, Fårup Sommerland, Lalandia, Randers Regnskov, Givskud ZOO, Københavns ZOO, Aalborg ZOO, Den Blå Planet, Odense ZOO og Ree Park har børn mellem 0 og 2 år gratis adgang.

Børn under 90 cm har gratis adgang til Bon Bon Land.

Vi har ikke medregnet udgifter til transport eller mad og drikke under besøget.

Emner

  • Økonomi, finans

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale