Pressemeddelelse -

Gang i grillen - IGEN

Vinteren er slut og det er igen blevet tid til at grille.

Grillen har siden efteråret været gemt godt af vejen. Eller måske bare efterladt ude på terrassen overladt til vind og vejr.

Måske det er NU, der skal investeres i en ny grill, fordi den gamle er blevet for gammel og slidt. Det kan også være tidspunktet, hvor grill udstyret skal opgraderes.

Butikkerne bugner af griller i alle størrelser, og derfor kan det være svært at vælge. Men en ting er sikkert: Det har i hvert fald aldrig været sjovere, for markedet bugner med gode tilbud på griller, grill gadgets og masser af gode råvarer lige til at lægge på grillristen.

Et aktuelt pris tjek på PriceRunner dokumenterer, at din tegnebog meget nemt kan blive grillet, hvis du glemmer at sammenligne priser inden du køber en ny grill eller udstyr til din grill. Samt at det er vigtigt at købe den nye grill på det rigtige tidspunkt.

”Priserne er høje lige nu på stort set alle de populære griller. Butikkerne har ladet priserne stige markant hent over efteråret og vinteren. For eksempel er markedets mest populære grill Webers Q3200 gasgrill steget fra 2499 kroner (prisen for 12 måneder siden) til i dag 3289 kroner,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner. PriceRunner er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste.

Et kig på prisudviklingen på grill viser, at hvis du overvejer at købe ny grill, så vent lidt og hold øje med prisernes udvikling via www.pricerunner.dk .

”Vent med at købe. Priserne falder helt sikkert frem mod påske og slutningen af marts. Og når butikkernes tilbud kommer anbefaler vi altid at sammenligner priserne inden du beslutter dig for hvor du vil købe din nye grill, ” siger Martin Andersen.

Kulgrillen hitter fortsat, og det er især de små transportable grille, der er meget efterspurgte. Også her er der mange penge at spare. Den mest populære transportable kulgrill lige nu er Webers Smokey Joe, og her viser en prissammenligning, at der er 480 kroner at spare på at købe Smokey Joe i den billigste butik.

Vores data viser, at forbrugerne ved få minutters søgning kan spare mange penge på det samme produkt. En besparelse, der er stor nok til at der er råd til både gode bøffer og god vin til første måltid på den nye grill, ” siger Martin Andersen.

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • pricerunner
  • pristjek
  • sammenlign priser
  • grill

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale