Pressemeddelelse -

Hus og have hitter på nettet

Salg af søm, skruer og byggematerialer på nettet er blevet et top hit. 

Først var det elektronik og mobiltelefoner vi købte i stort antal på nettet – nu er det alt til vores hus og have, som vi shopper online.

Årets højdespringer på listen over de mest populære webshops herhjemme er byggemarkedet Jem&Fix. På årets Top 25 liste springer Jem&Fix ind som nummer 23. Sidste år var lavpris byggemarkedet nede på en 41. plads.

Det viser en analyse som Danmarks største pris- og forbrugertjeneste PriceRunner.dk har foretaget af søgninger på priser og varer på www.pricerunner.dk.

”Den nye trend er helt klart, at vi efterhånden køber alt online. Vi sørger i al fald for at sammenligne priserne først inden vi handler. Havemøbler, byggematerialer eller ny plæneklipper er blevet helt almindeligt at købe online, fordi det er nemt og billigt,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Net byggemarkederne er både kendte kæder som XL Byg og Jem&Fix og en række nye online butikker, der er blevet etableret de seneste år.

Efter top listen at dømme er der to varegrupper, som danskerne er helt vilde med at købe online.

”Vi køber elektronik og byggematerialer, når vi shopper online. Det gør vi fordi, det er billigere og nemmere at gøre online, ”siger Martin Andersen.

Listen toppes for fjerde år i træk af Elgiganten, der meget klart er danskernes mest bruges webshop via PriceRunner. Alle butikker i top 5 har holdt placeringerne fra sidste år.

Helt ny på toplisten på en flot 6. plads er Danmarks nye elektronik kæde Power strøget direkte ind.

Top 25 listen ser således ud:

  1. Elgiganten.dk
  2. Bilka.dk
  3. ComputerSalg.dk
  4. Proshop.dk
  5. wupti.com
  6. Power.dk
  7. Komplett.dk
  8. Fona.dk
  9. Coop.dk
  10. happii.dk
  11. CDON.com
  12. CineMagic.dk
  13. ComputerCity.dk
  14. CoolShop.dk
  15. Frishop.dk
  16. Dustin home DK
  17. Webhallen.dk
  18. Merlin.dk
  19. XL-BYG.dk
  20. ConradElektronik.dk
  21. Skousen.dk
  22. Homeshop.dk
  23. Jemogfix.dk
  24. Bygmaonline.dk
  25. GoBlue.dk

Se Toplisten fra de foregående år HER

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • pricerunner
  • pristjek
  • sammenlign priser
  • hus og have
  • gør det selv

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale