Gå til indhold
Vores nye F24-anlæg ved Vildmosen Vest på Hirtshalsmotorvejen
Vores nye F24-anlæg ved Vildmosen Vest på Hirtshalsmotorvejen

Pressemeddelelse -

Ny F24-station åbner på Hirtshalsmotorvejen

Den 1. marts åbner en ny F24-servicestation ved Vildmosen Vest på Hirtshalsmotorvejen.

Bilister på Hirtshalsmotorvejen får snart mulighed for at tanke benzin og tage sig en god og aktiv pause, når en ny ubemandet F24-servicestation åbner på rastepladsen ved Vildmosen.

Servicestationen bliver tilgængelig for den sydgående trafik, og den er i øvrigt landets første F24-motorvejsstation.

Ifølge trafikdirektør Niels Tørsløv fra Vejdirektoratet skal åbningen af tankstationen ses som et led i Vejdirektoratets løbende bestræbelser på at forbedre servicen for trafikanterne på motorvejsnettet.

”Vi arbejder i Vejdirektoratet hele tiden på at gøre forholdene for trafikanterne så gode som mulige. Og her indgår et udbygget netværk af tankanlæg på linje med aktuel og korrekt trafikinformation og optimal udnyttelse af vejnettet. Det handler alt sammen om at hjælpe trafikanterne nemt og sikkert frem. Hidtil har der manglet et tankanlæg på strækningen ved Vildmosen, men det kommer nu, hvilket må betragtes som en forbedring af vejnettet i det område af Danmark.”

Den nye station er særligt indrettet til at give bilister i det nordjyske en god pause. Blandt andet skal street workout-redskaber på rastepladsen være med til at dække bilisternes pause-behov.

”Størstedelen af danskerne tanker i dag brændstof på ubemandede lavprisanlæg som det nye i Vildmosen – og her har vi fået muligheden for at skræddersy et ubemandet automatanlæg, der dækker de behov, man kan få som bilist i dag. Derfor ser vi særligt meget frem til at udvide vores netværk og skabe værdi for bilisterne i det nordjyske,” siger Finn Larsen, ansvarlig for ubemandede anlæg hos Q8, der også driver landets F24-servicestationer.

”Det skal være et behageligt stop på vejen mellem A og B, og den tilbyder det, man kunne stå og mangle som bilist. Uanset om det handler om brændstof, toiletfaciliteter, en internetforbindelse, en overdækket pusleplads eller muligheden for at røre sig lidt,” siger Finn Larsen og uddyber om street workout-redskaberne;

”For mange handler en god pause på vejen om at få rørt sig lidt – og med de nye faciliteter får trafikanterne meget bedre muligheder for en aktiv pause.”

Stationen byder desuden på ekstra belysning og kameraovervågning, som skal sikre bilisterne ekstra tryghed under besøget på F24.

Fakta

  • Den nye F24-servicestation åbner d. 1. marts 2018
  • Det er landets første F24-motorvejsstation
  • Stationen er ubemandet
  • Den bliver placeret i Vildmosen på Hirtshalsmotorvejen i sydgående retning
  • Anlægget bliver udstyret med street workout-redskaber og overdækket pusleplads
  • Der bliver opsat hjertestarter på pladsen
  • Pladsen er ikke bemandet – derfor skal ekstra belysning og kameraovervågning sikre tryghed på anlægget døgnet rundt

Yderligere information:

Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, Vejdirektoratet, tlf. 7244 3032, mail: man@vd.dk

Marie Sheye Lund, Communications Manager, Q8 Danmark, tlf. 4212 6419, mail: presse@Q8.dk

Emner

Kategorier

Kontakt

Marie Sheye Lund

Marie Sheye Lund

Pressekontakt Kommunikationschef 20978707

Velkommen til Q8 Danmark A/S!

Q8 er et brændstof- og energiselskab og en detailhandelskæde, der er drevet af engagement for vores kunder, medarbejdere, ejere og omverden. Vi ønsker at blive "den foretrukne muliggører for bæredygtig bevægelse” og arbejder kontinuerligt med bæredygtige løsninger.

Q8 er en del af OKQ8 Scandinavia.

Q8 Danmark A/S og OK-Q8 AB i Sverige blev i 2012 slået sammen til ét skandinavisk selskab; OKQ8 Scandinavia. Vi arbejder under to forskellige varemærker, men med en fælles organisation, vision og værdier. Virksomheden ejes af OK ekonomisk förening og Kuwait Petroleum International, som ejer 50 % hver.

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum