Pressemeddelelse -

ADVARSEL! BESKIDT SPROG KAN FOREKOMME

RAGNAROCK inviterer igen til en aften med freestyle rap konkurrencen Wombattles på foyerscenen. Det er 20. april kl. 19 - og ikke for sarte sjæle.

Oplev en aften med svedige rim, tunge beats og knivskarpe punchlines, når konkurrencen WomBattles indtager caféscenen på RAGNAROCK, hvor landets stærkeste freestyle-rappere dyster mod hinanden 1 mod 1, ord mod ord, om titlen som den næste Wombattle Champ.

Konkurrence af rappere for rappere

WomBattles er en dansk freestyle konkurrence, som blev startet af den tidligere freestyle rapper Fresco. Senere hen er Mikkel Norup trådt til og hjælper til med at afvikle arrangementet, der snart har to år på bagen. WomBattles er kendt som et månedligt event, som har rygte for at være enormt underholdende. Med tiltag som Upcommer Battles hvor helt nye uerfarne rappere får lov at prøve kræft samt tagteam turneringer har WomBattles i den grad sat sit præg på den nye generation af freestyle rappere i Danmark.

Café RAGNAROCK by Freunde er åben, og der kan købes kolde drikkevarer, lækre nachos m.m. under hele arrangementet

Tid, pris, sted
20. april, kl. 19.00 – 22.00
50 kr.
Museum RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde 

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • museum ragnarock

Museumskoncernen ROMU blev etableret i 2015 og udgøres i dag af besøgsstederne Roskilde Museum, Frederikssund Museum, Lejre Museum, RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur, Lützhøfts Købmandsgård, Håndværksmuseet, Sankt Laurentius, Gl. Kongsgård, Tadre Mølle og Domkirkemuseet.

Kontakt

Christian Mauricio Carlsen

Museumsvært