Blogindlæg -

Backpacking og ekstremsport

Backpacking og ekstremsport hænger næsten uløseligt sammen i manges øjne. Måske fordi de destinationer der er typiske ”backpacker-destinationer” også indeholder nogle af de fedeste ekstremsporter. Så nu er det altså bare med at droppe angsten og springe ud i det – bogstaveligt talt.

VICTORIA FALLS BUNGEE JUMPING I ZAMBIA
Så bliver det nok ikke meget bedre, hvis man er til store højder og ”breath-taking views”. Du kigger 111 meter ned, når du stiller dig på kanten og gør klar til måske dit livs spring, så spis let til morgenmad. Det bliver noget af en tur!

MOUNTAIN-BIKING
Ja ja, en cykel, tænker du. Hvor vildt kan det være? Riiimelig vildt, kan vi fortælle dig. I hvert fald når det handler om ”downhill mountain biking”. Hvis du en dag slår et smut forbi Bolivia, og er vild med at køre ned ad bakke på en cykel med brede dæk, så skal du prøve Death Road. Den lader vi lige stå lidt…

KITE-SURFING
Det kan gøres i Amager Strandpark men er alting ikke bare lidt sjovere, når det sker på Hawaii? We think so. Sporten kræver ikke nærmere introduktion, men er man en bangebuks (som undertegnede) ville kite-surfing nok være et godt sted at starte. Du falder i det mindste blødt. Prøv det på O’ahu i Hawaii og husk at hvis du falder, så er du på en af verdens absolut fedeste destinationer. Så er det ikke så slemt, vel?

Se flere fede ekstremsportsgrene hos Lonely Planet og more dig over, at der findes cheese rolling og extreme ironing (ja, ekstrem-strygning) i verden.

Husk også at tjekke om din rejseforsikring dur til ekstremsport! safeAway dækker dig heldigvis, så længe du ikke er professional eller skal stå på ski i mere end 50% af rejsen – helt uden tilkøb.

Emner

  • Forsikringer, forsikringsspørgsmål

Kategorier

  • rejseforsikring
  • sabbatår
  • safeaway
  • ungdomsrejseforsikring
  • backpacking
  • ekstremsport

Kontakt

Ole Ærthøj

Pressekontakt Managing Director