Pressemeddelelse -

Bløde statement pieces, der omfavner small living-tendensen

Vores dygtige designere har skabt en række nye designs, som byder på alt fra skarpe former til multifunktionelle løsninger og bløde polstringer, der alle omfavner vores travle hverdag og behov for nærvær. 

I dag skal møbler ikke kun fylde pladsen ud i hjemmet. De skal også udfylde flere praktiske behov og bringe ro over en travl hverdag. Derfor lancerer vi hos Sofacompany en række nye modeller med fokus på luksuriøs polstring, small living og nem vedligeholdelse, som alle er med til at gøre hverdagen til en leg.

Hold små hverdagspauser i bløde tekstiler

Hos Sofacompany spår vi, at tiden er inde til at indføre flere tekstilfokuserede designs, der kan skabe velvære i en travl dagligdag. Line Nevers Krabbenhøft, Head of Design hos Sofacompany, giver sit bud på, hvordan man skaber et pusterum i hverdagen:

“Hos Sofacompany tror vi meget på vigtigheden af tekstiler i boligen. Det giver et meget blødere udtryk, og kan få et hvilket som helst sted til at føles mere hjemligt.”

Trenden hænger sammen med et øget behov for rolige rammer og en afslappende base, som man kan trække sig tilbage til efter hverdagens stress og jag. Vi lancerer nyhederne Storm, Elinor, Evelyn og Cairo, som alle inviterer til en lille hverdagspause i de bløde tekstiler.

Storm 3 personers sofa

Storm er en 3 personers sofa, som er fuldpolstret. Det skarpe statementdesign forenes med indbydende overflader af Danny Steel Grey-tekstilet og giver blød kant til stuen. Modellen koster 6.999 kr. og er designet af Nikoline Tryde Hølund.

Elinor 3 personers sofa

Elinor er en feminin, kurvet 3 personers sofa med en tydelig retro reference. De svungne, omfavnende former står på elegante træben i røget eg, som danner en smuk kontrast. Elinor kan styles på tre måder:

1. Som den kommer med de store rygpuder

2. En mere inviterende version, hvor rygpuderne fjernes og erstattes med pyntepuder

3. Hvor rygpuderne helt udelades for et mere strømlinet look

Dette gør Elinor til en alsidig sofa, som hele tiden kan skabe små forandringer i stuen. Sofaen fås som standard 3 personers sofa i farverne Agnes Brown og Danny Dusty Rose. Pris: 5.999 kr. Designet af Cathrine Rudolph.

Evelyn Daybed

Evelyn daybed er inspireret af runde strandsten. Kombinationen af de organiske former og det stilrene look giver daybeden et skandinavisk statement look, som er oplagt til stuen, kontoret eller spisestuen. Evelyn kommer i en kombination af de grå uldtekstiler Elliot Light Grey, Elliot Stone og Elliot Antracit. Evelyn daybed er designet af Nikoline Tryde Hølund og koster 4.999 kr.

Cairo Spisebordsstol

Cairo spisebordsstol er polstret fra top til tå. Med de bløde, polstrede ben og den smukke buede form bringer den komforten til et nyt niveau. Stolen fås i standardsortiment i farven Danny Steel Grey. En stol koster 1.299 kr. og er designet af Line Nevers Krabbenhøft.

Small living-møbler alle kan få glæde af

Hos Sofacompany synes vi ikke, at small living er forbeholdt byboere, der bor i små lejligheder. Small living handler i virkeligheden om smarte, funktionelle løsninger, som alle kan få gavn af. Det er netop tanken bag den nye Astha 2 personers sofa og vores puf, Parker. 

Astha 2 personers sofa

Astha sofaen er en af vores topsælgende klassikere og fås nu i en kompakt 2 personers model. Den passer perfekt til de mindre hjem, men gør sig bl.a. også godt i større rum som supplement til de andre modeller fra Astha-serien. Sofaen koster 4.999 kr. og er designet af Cathrine Rudolph.

Parker Puf

Parker puffen omfavner small living-konceptet og kombinerer opbevaringsrum, ekstra siddeplads, sofabord og puf til benene i samme multifunktionelle møbel. Puffen fås i fire forskellige farver i standardsortiment: Danny Steel Grey, Danny Amber, Velour Matt Beige og Velour Lux Navy. Den koster 1.499 kr. og er designet af Nikoline Tryde Hølund.

Nye smukke tekstiler, der er nemme at vedligeholde

En travl hverdag sætter høje krav til de genstande, vi omgiver os med. De skal kunne holde til lidt af hvert, hvis uheldet er ude. Af den grund lancerer vi i Sofacompany en helt ny stoftype, som er både easy-care og Oekotex.

Easy-care stoffet kan nemt rengøres med vand og sæbe. Det er produceret uden kemikalier og er af Oekotex 100 standard, og præsenteres i tre forskellige mønstre inspireret af Sydafrika. Sofacompany lancerer den stilrene Holly spisebordsstol og puderne Zeta og Inez i de nye easy-care stoftyper Danilo, Appelee og Delizio.

Holly Spisebordsstol

Holly spisebordsstol har været en fast del af vores sortiment grundet sit simple design med bløde og slanke linjer. Med de nye easy-care tekstiler får Holly et farverigt twist, som skaber mere blikfang. Indret med én statement stol i soveværelset eller sammensæt alle fire farvekombinationer rundt om spisebordet for et mere personligt look. Stolen koster 1.499 kr. og er designet af Cathrine Rudolph.

Inez og Zeta Puder

Inez og Zeta er begge klassiske pudedesigns, som med de nye tekstiler skaber et levende og farverigt udtryk i din stue. Zeta har et kontrastbånd i kanten, der tilfører kant til det ellers strømlinede udtryk.

Alle vores puder er et naturprodukt fyldt med andefjer. De koster 299 pr. styk og er designet af Line Nevers Krabbenhøft.

Emner

  • Hus

Kategorier

  • small-living
  • 2-seater
  • lifestyle
  • fall19

SOFACOMPANY er resultatet af stifterne, Cathrine og Christian Rudolphs drøm om at udfordre den eksisterende møbelbranche, ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, til ærlige priser - året rundt. Dette er muligt med et enkelt og unikt forretningskoncept med salg udelukkende online. Vi håndterer alle led i processen, og sparer alle fordyrende mellemled væk. Møblerne leveres nemlig direkte fra vores fabrik i Vietnam. Hos os skal alle have råd til godt møbeldesign af høj kvalitet, og alle skal opleve at de får noget for pengene.

Yderligere information på produkter eller presse forefindes på vores website SOFACOMPANY.com

og vores billedbank Sofacompany Presscloud


Kontakt

Nina Cloé Grønnegård Favrelle

Pressekontakt SoMe & Dialogue Manager SoMe, PR, influencers

Stefanie Mather

Pressekontakt PR og SoMe koordinator

Relateret materiale