Gå til indhold
John Grant er overraskende nomineret til Brit Awards

Nyhed -

John Grant er overraskende nomineret til Brit Awards

Onsdag den 19. februar løber det anerkendte engelske prisshow Brit Awards 2014 af stablen, og her er John Grant nomineret som den sidste og femte kunstner i kategorien 'Bedste mandlige internationale soloartist'. Foruden John grant er prominente navne som Drake, Eminem, Justin Timberlake og Bruno Mars nomineret i samme kategori. 

Tankevækkende album 
Tilbage i maj 2013 udgav John Grant albummet Pale Green Ghosts, som blev kåret som det andet bedste album i 2013 af The Guardian. Netop dette album har gjort den amerikanske sanger, der er bosat på Island, internationalt anerkendt, og han skal for første gang spille til sommerens Primavera Sound Festival.

Pale Green Ghosts 
er et meget ærligt album, hvor John Grant i den grad åbner sig op for sine lyttere. Det byder på en voldsom selvransagelse om at drikke for meget, tage stoffer, have for meget meningsløs sex og centrerede sig især om Grants opvækst som udstødt homoseksuel i en kristen familien og hans liv med sygdommen HIV.  

Hans single "Glacier", som er meget omtalt, har fået tilføjet en otte minutter lang video, der handler om homoseksualitet i verdenssamfundet. Se den, den er tankevækkende. 

John Grant, der er på Europaturné i marts, lægger vejen forbi Store VEGA den 13. marts til en følelsesladet og tankevækkende aften. 

John Grant / 13. marts i Store VEGA 
Læs mere og køb billet.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager
Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955
Søren Gaden

Søren Gaden

Pressekontakt Kommunikationschef 20636412

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark