Gå til indhold
Multikunstneren Lucy Love laver parade-happening gennem København

Nyhed -

Multikunstneren Lucy Love laver parade-happening gennem København

I dag, tirsdag d. 15. oktober 2013, bliver Københavns gader indtaget af Lucy Love. 
30 Lucy Love kloner danser fra kl. 16:15 ned gennem Strøget og videre til Nørrebro med flag og lydanlæg som en del af multikunstnerens perfomance-værk i anledning af hendes seneste album Desperate Days of Dynamite og kommende Danmarks tour.

I stedet for at lave reklamer i f.eks. fjernsynet og i aviserne, så vil jeg promovere mit univers på en anderledes måde, ved at bruge det offentlige rum og interagere med byens folk,” fortæller Lucy Love.

Sangeren og rapperen Lucy Love er uddannet på Det Fynske Kunstakademi. Hun er aktuel med sit tredje album Desperate Days of Dynamite og på lørdag d. 19. oktober påbegynder hun sin Danmarksturné med et kæmpe show i Store VEGA. Singlen "Take Me Back" var i sidste uge Ugens Uundgåelige på P3. 


Paraden starter på Rådhuspladsen og bevæger sig ned af Strøget, op på Købmagergade for at til sidst ende på Skt. Hans Torv. Der er på vejen også planlagt et smut ned i Nørreport metrostation. Se ruten her.

Ca. tider:

16:15 : Rådhuspladsen

16:25 : Strøget

16:35 : Købmagergade

16:45 : Nørreport

16:30 : Dr. Louises Bro

Slut :  Skt. Hans Torv

Lucy Love / 19. Oktober i Store VEGA - Læs mere og køb billet 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark