Gå til indhold
​Til december skruer Nicklas Sahl helt op for popvarmen i Store VEGA

Pressemeddelelse -

​Til december skruer Nicklas Sahl helt op for popvarmen i Store VEGA

VEGA præsenterer
Til december skruer Nicklas Sahl helt op for popvarmen i Store VEGA

Den succesrige, danske popsnedker er klar til at skabe magiske, musikalske momenter i Store VEGA den 10. december.

Sidste år spillede han i et tætpakket Ideal Bar, derefter gik turen til Lille VEGA, hvor billetterne blevet revet væk og til december står popfænomenet Nicklas Sahl på den største scene i VEGA.

Sahl udgav sin debutep, Planets, der med catchy, velskrevne numre og eminent vokalarbejde fik GAFFAs anmelder til at storerose det unikke sangskrivertalent:

”Det skyldes især singlehittet "New Eyes", der på kort tid har fået mere end fire millioner streams, hvilket må siges at være imponerende for en debutartist. Nu siger tal som bekendt ikke meget om kvalitet af musik, men i dette tilfælde er der en klar sammenhæng. "New Eyes" er simpelthen et forbandet godt popnummer.”

Den unge musiker fra Hadsten er godt på vej til at blive den næste store popstjerne. Siden han udsendte debutsinglen ”HERO” og opfølgeren ”New Eyes” sidste år, er det blevet til millioner af streams og en kontrakt med et af Danmarks største pladeselskaber.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plastikguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, om end selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Han blev som 13-årig spottet ved en optræden på Samsø og har derefter skrevet og spillet med forskellige kunstnere. De sidste par år har han haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren Birk Storm.

I slutningen af 2018 optrådte Nicklas Sahl som support på Alex Vargas komplet udsolgte turné, og i løbet af foråret headliner han på sin egen tur rundt i landet. Til december skal Store VEGA omfavnes af vellyd, når Sahl pakker kufferten med uafrystelige, charmerende pophits.

Fakta om koncerten:
Nicklas Sahl (DK)
Tirsdag d. 10. december kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 220 kr. + gebyr
Billetsalget starter i dag kl. 13.00 via VEGA.dk og Ticketmaster.
Læs mere om og køb billet til koncerten med Nicklas Sahl.

Related links

Emner

Kategorier


VEGA er et regionalt spillested med mere end 350 koncertarrangementer årligt på de tre scener: Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar Live og +700 bands. VEGA blev etableret i 1996 som en erhvervsdrivende fond: Koncertvirksomhedens Fond. VEGA har ingen aktionærer og et evt. overskud investeres i at skabe flere koncerter og bedre vilkår for livemusikken. 

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark