Nyhed -

Wimbledon

Wimbledon

http://viaplay.dk/sport/tennis/tennis-live 

Hele ugen

TENNIS Verdens mest traditionsrige og prestigefyldte tennisturnering er endelig i gang. Tætklippede græsplæner, hvidt tøj, lange, afgørende sæt og Grand Slam - der er mange argumenter for, hvorfor Wimbledon er noget særligt.

For at du ikke skal gå glip af noget, sender Viaplay fra to TV-kanaler samtidig i turneringens første uge. Sendingen begynder kl. 14:00, og du finder skemaet når du klikker på de forskellige events i oversigten.

U.S. Women's Open

http://viaplay.dk/sport/golf/lpga-major-live

Torsdag – Søndag

LPGA På torsdag starter U.S. Women's Open som er et af årets absolutte højdepunkter på LPGA-touren. Konkurrencen, som har været spillet siden 1946, finder sted på Sebonack Golf Club udenfor Southampton i staten New York. Følg dramaet når verdens bedste kvindelige golfspillere kæmper om titlen.

Storbritanniens Grand Prix

http://viaplay.dk/sport/motorsport/formula-1-live

Søndag 13:00

FORMEL 1 I weekenden er det tid til F1-racing fra klassiske Silverstone i England. Sebastian Vettel har et solidt greb om verdensmestertitlen, men mange dygtige udfordrere er også på jagt efter titlen. Vettels kollega Mark Webber har vundet i Silverstone to af de tre seneste år og vil ikke tøve med at slå sin kollega for at få revanche for Malaysia. 


Emner

  • Sport

Kategorier

  • sport
  • tv
  • viaplay

Kontakt

Christina Haugaard

Pressekontakt Head of PR Denmark Head of PR Denmark +45-21223043

Max Andersson

Pressekontakt Head of Sport Communications +46 73 699 19 66

Anna Chrona

Pressekontakt Head of Brand & Communications +46 76 494 09 50