Pressemeddelelse -

Fire nye kunstner til Wonderfestiwalls line up 2017

Wonderfestiwall tilføjer Magtens Korridorer, Peter Sommer & Tiggerne, AV AV AV & Katinka til årets festival.

Magtens korridorer

Magtens korridorer har spillet siden midt 90’erne, hvor de startede med at spille koncerter i universitetsmiljøet, senere har de dog indtaget de større scener i Danmark, bl.a Orange Scene på Roskilde Festival.

Magtens Korridorer spiller dansksproget rock og har haft flere hits som bl.a lorte parforhold, picnic på kastellet og Pandora. Bandets forsanger har en hæs og karakteristisk stemme, som passer utrolig godt med den rå rocklyd. Magtens korridorers livekoncerter er altid energiske, hvilket de også viste da de spillede en koncert, som gav genlyd i det bornholmske granit, på Wonderfestiwall for 7 år siden.

AV AV AV

Gør dig klar til yderst dansevenligt og intelligent elektronisk musik, når AV AV AV gæster Wonderfestiwall i august. Den elektroniske trio består af August “ELOQ” Fenger, Anders ”Unkwon” Dixen og Martin “Dj Er Du Dum Eller Hvad” Skovbjerg. 

De tre københavnske producere gæstede Wonderfestiwall tilbage i 2015 og siden da, har de spillet på en række festivaler i Danmark såvel som i udlandet, hvilket fik musikmagasinet Soundvenue til at beskrive AV AV AV som en "ustyrlig live-maskine". I marts i år udkom deres anden EP "Everything is true", som man som lytter kan glæde sig til at høre udfoldet live på årets festival.

Katinka

Katinka vandt DR's karrierekanon i 2015 og siden da er det kun gået en vej for den danske rockpopgruppe med den karismatiske frontkvinde Katinka Bjerregaard. Musikken har kant og personlighed og byder på poetiske tekster, der fortæller en historie. Kvartetten fuldendes med guitarist og producer Simon Ask, bassist Lucas Rundblad og korsanger Marie Christiansen, som desuden giver gruppen et bornholmsk islæt. 

Katinka gæstede for to år siden Wonderfestiwalls endags-festival på Nytorv og har siden da udvidet bagkataloget med den anmelderroste EP 'Lufthuller'.

Peter Sommer & Tiggerne

En af de tunge drenge inden for dansk sangskrivning gæster til august årets Wonderfestiwall. Peter Sommer og hans gamle band 'Tiggerne' er atter genforenet, og man kan som publikum glæde sig til at opleve deres fængende og melankolske univers. 

Peter Sommer er kendt for at have et fast greb om det danske sprog, som gør det værd at spidse ører til hans koncerter. Genforeningen med det fem mand store orkester 'Tiggerne', har også givet sangskriveren lyst til at skrive nyt materiale, og resultatet kan høres på singlen "Skønne spildte kræfter", som udkom i januar i år.

Emner

  • Arrangement

Kategorier

  • koncert
  • musik
  • wonderfestiwall
  • musik festival
  • festival
  • bornholm

Regions

  • Bornholms Regionskommune

Wonderfestiwall afholdes den 17. til 20. august 2017 på toppen af klippeøen.

Gæsterne får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. 2017 er 10-årsjubilæum med spændende overraskelser, som vi glæder os til at dele med jer. Så kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig ved Nordbornholm.

- Vi ses på Bornholm!

Besøg os på vores hjemmeside x Facebook x Instagram x Twitter x G+
#wonderfestiwall #wonder17

Kontakt

Frederikke Wulff

Pressekontakt Web +45 53 80 18 36

Daniel Mühlendorph Jensen

Pressekontakt Formand +45 24 22 74 72