Nyhed -

YouBio-boksen får adgang til kabel-tv

Rygtet har floreret i nogen tid på nettet, og i nat sker det. YouSee frigiver en software-opdatering til YouBio-boksen, så fra tirsdag 19. marts kan den lille sorte boks anvendes til både kabel-tv og filmleje på internet.

Opdateringen sker automatisk, når kunderne tænder for boksen. For at se kabel-tv skal man tilslutte et traditionelt antennekabel til boksen og derefter indlæse kanalerne efter den indbyggede vejledning.

”Boksen er først og fremmest designet til at se film og serier over internet ved hjælp af YouBio. Men boksen har en indbygget digital-modtager, og den har vi valgt at aktivere, så boksen får en større anvendelighed for kabel-tv-kunder,” siger udviklingsdirektør Anders Blauenfeldt

Boksen blev lanceret i december samtidig med abonnementstjenesten YouBio. Den gør det nemt at få vist film eller tv-serier, som man streamer fra YouBio, direkte på en fladskærm.

Anders Blauenfeldt siger, at opdateringen også sker for at tilbyde et alternativ til de kunder, der bliver berørt, når YouSee i næste måned stopper med at dobbeltdistribuere 31 digitale kanaler i både det gamle MPEG2-format og det nyere MPEG4-format. Fremover vil disse kanaler kun blive sendt i MPEG4-format, og det betyder, at et mindre antal kunder - anslået færre end 50.000 - må finde en ny løsning, fordi de har et ældre digitalt tv eller boks.

”Med en pris på knap 500 kr. kan YouBio-boksen være et billigt alternativ til at købe et nyt HD Ready tv, fordi den har en indbygget MPEG4-modtager. Så får man oven i muligheden for at leje film eller abonnere på YouBio, siger Anders Blauenfeldt.

Han tilføjer, at kunderne skal være opmærksomme på, at YouBio-boksen skal være tilsluttet internettet for at fungere korrekt. Boksen henter informationer om kanaler og udsendelser via nettet, så derfor skal den have netadgang for at fungere. Evt. leje af film og serier kræver også en netforbindelse.


Emner

  • Biograf, film, fotografi

Kategorier

  • youbio
  • kabel-tv
  • netflix
  • yousee

Kontakt

TDC Group Presse

Pressekontakt +45 70203510