Parim kahest maailmast

Steiner on tuntud eriti vastupidavate porroprismadega binoklite tootjana. Nüüd tuuakse turule kaks uut kompaktset mudelit Safari Ultrasharp 8x25 ja 10x25. Esmakordselt on porroprisma konstruktsioonilised eelised saanud kompaktse kesta.

Porro- või katusprisma

Katusprismaga võrreldes annab porroprisma soodsama hinnaga optiliselt parema tulemuse. Miinuseks on alati olnud suurus ning kaal, mille tõttu on paljud ostjad valinud katusprismadega sirge disainiga binokli. Nüüd ei ole selliseks kompromissiks enam vajadust. Steineri uued Safari Ultrasharp 8x25 ja 10x25 on kohal, et astuda katusprismade mängumaale.

Steineri porroprismaga binoklite eelisteks on kõrge optiline kvaliteet, vastupidavus ja hea ruumiline kujutis ning seda kõike mõistliku hinna eest. Ultrasharp seerias on kõik need omadused ühendatud kompaktsesse kesta. Kokkuvõtlikult on nüüd esimest korda võimalik saada kõik korraga – suurepärane pildikvaliteet, kompaktsed mõõtmed ja soodne hind!

Suurendus

Steiner Safari Ultrasharp tuleb müügile kahe mudelina: 8x25 ja 10x25.

"Need on tõesti head binoklid," ütleb Hasse Bergquist, Focus Nordic AB tootejuht. “Taskusuuruses porroprismaga binoklid on samaaegselt oodatud ja üllatavad."

Omadused

• Kompaktne ja kerge porroprismaga konstruktsioon.
  • Eraldi teravustamine – ”Steiner Sports Auto Focus System”
  • Steineri legendaarne robustsus.
  • 10 aastat garantiid.

Spetsifikatsioonid

8x25 / 10x25

Suurendus: 8x / 10x

Esiläätse läbimõõt: 25 mm / 25 mm

Vaateväli 1000 m kaugusel: 120 m / 100 m

Minimaalne teravustamiskaugus: 20 m / 20 m

Kaal:  300 g / 302 g

Mõõtmed:  143x95x45 mm / 143x95x45 mm

Hind ja saadavus

Binoklid Safari Ultrasharp on juba laos ning saadaval alljärgnevate soovituslike jaehindadega:

Steiner Safari Ultrasharp 8x25: € 135.-

Steiner Safari Ultrasharp 10x25: € 156.-

Lisainfo: richard.viidalepp@focusnordic.ee

• Sport

We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Richard Viidalepp

Press contact Area Manager Estonia Area Manager Estonia (+372) 50 90 473