News -

Lindorff24 - kõige lihtsam iseteenindusbüroo võlanõuete haldamiseks

Lindorffi ülesanne on aidata inimestel oma võlaasjadega hõlpsasti hakkama saada.

„Iga päev lahendame me üle 1000 võlaga seotud küsimusi lähenedes igale kliendile personaalselt andes selgeid juhiseid ja nõuandeid edasiseks tegutsemiseks. Soovisime samasuguse mudeli viia ka meie veebipõhisesse iseteenindusse. Tulemuseks on kasutajasõbraliku kujundusega ja selgete juhistega veebiportaal, kuhu saab siseneda kõige levinumate sisselogimise meetoditega, nagu ID-kaart ja Mobiili-ID,“ sõnas Lindorff Eesti Sissenõudmisteenuste juht Helena Evert.

Lindorffi veebipõhine iseteenindus Lindorff24 on kättesaadav 24/7 ning annab inimesele võimaluse ööpäevaringselt saada vastuseid oma tasumata arvetega seotud küsimustele.

Uut kliendisõbralikku iseteenindust arendades juhinduti kolmest märksõnast: lihtsus, turvalisus ja kättesaadavus.

Lihtsus. Kaasaegne kujundus ja selged sõnumid muudavad portaali kasutamise väga lihtsaks ja info kergesti kättesaadavaks.

Turvalisus. Kõrge turvalisuse aste muudab portaali usaldusväärseks abimeheks.

Kättesaadavus. Info iseteenindusportaalist Lindorff24 on kliendile kättesaadav igast seadmest, kogu aeg ja kõikjal.

„Täna kasutab Lindorffi iseteenindust ligikaudu 15% meie klientidest. Kindlasti tõuseb meie uues ja lihtsamas iseteenindusportaalis Lindorff24 liiklus enam kui kaks korda. Küsimustele, kas minu arve on laekunud ja mis on minu võlajääk, annab Lindorff 24 vastuse vaid paari minutiga,“ selgitas Helena Evert.

Lindorff24, nii nagu ka portaali nimi ütleb, on ööpäevaringne klienditeenidus, mis annab kiirelt vastused su küsimustele just sulle sobival ajal ja sulle sobivast seadmest.

Kui said Lindorffilt kirja, siis logi sisse meie iseteenindusse Lindorff24.ee ja veendu ise.

Muudame elu lihtsaks!

Helena Evert, Sissenõudmisteenuste juht