Press release -

Extenda Retail stärker ledningen för en accelererad tillväxt

Extenda Retail, ett ledande techbolag som erbjuder mjukvara för detaljhandeln, har utsett Mohit Paul till Chief Revenue Officer. Mohit har mer än tjugo års erfarenhet från mjukvarubranschen, och tillför gedigen internationell erfarenhet från såväl försäljning som ledarskap. Hans främsta fokus kommer vara på att säkerställa fortsatt framgång för Extenda Retails kunder, och att skapa fortsatt tillväxt för företaget i Norden och att accelerera tillväxten internationellt.

- Extenda Retail har ett väldigt starkt erbjudande och är bra positionerade för att erbjuda sina kunder, och kunders kunder, tekniska lösningar som stöttar genom hela kundresan för bästa tänkbara shoppingupplevelse. Nuförtiden är service i världsklass nyckeln till framgång. Man förväntar sig att ha tillgång till all tänkbar information för att kunna fatta kloka beslut och möjligheten att handla och genomföra transaktioner från vilken enhet som helst, vilket driver på behovet av omnikanal och mobilitet, säger Mohit Paul, Chief Revenue Officer på Extenda Retail.

Paradigmskifte ställer nya krav på detaljhandeln
Genom digitaliseringen har konsumenterna fler valmöjligheter än någonsin. Det ställs stora krav på detaljhandeln och dess teknologi för att hänga med och kunna locka kunder med skräddarsydda erbjudanden, smidiga transaktioner och en tillfredsställande shoppingupplevelse. Med mer än 30-års erfarenhet från att utveckla mjukvara och tjänster för detaljhandeln har Extenda Retail en bred kundportfölj med välrenommerade detaljister.

- Att bidra till våra kunders framgång kommer alltid vara vårt primära fokus. Detaljhandeln befinner sig mitt i en digital transformation. Nya sätt att bedriva handel utvecklas i en fantastisk takt. I detta paradigmskifte uppstår många nya möjligheter med ny teknologi som vi hjälper våra kunder att ta tillvara på. Mot bakgrund av detta är vi extra glada att välkomna Mohit Paul ombord, som bär med sig starkt affärsmannaskap och en gedigen förståelse för våra kunders situation, vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder till framgång i den nya digitala eran, uttrycker Håkan Valberg, CEO på Extenda Retail.

För mer information, vänligen kontakta:
Tina Banh-Skybrand, Marketing & Communications Extenda Retail, tina.banh-skybrand@extenda.retail.com, +46(0)72 572 23 85

Topics

  • Business enterprise

Extenda Retail driver retail framåt med mjukvara som optimerar kundupplevelsen och utvecklar affären. Det omfattande erbjudandet av lösningar inkluderar retail ERP, POS (point-of-sale), WMS samt mjukvara för lojalitet och apotek. Med över 30 års expertis inom mjukvaruutveckling för retail används Extenda Retails lösningar av retailkedjor med närvaro i över 35 länder. Sedan hösten 2018 stöds det nya varumärket Extenda Retail av STG Partners, ett amerikanskt investmentbolag med lång erfarenhet av framgånsrika investeringar i tech-bolag. Med sitt huvudkontor i Stockholm har Extenda Retail en stark närvaro i Norden samt flera kontor i övriga Europa. Upptäck mer på www.extendaretail.com eller följ bolaget på LinkedIn.