Tiedote -

ASKO Connect

"Koti on paikka, jossa olet tottunut huolehtimaan muista... ...Nyt on aika antaa kotisi huolehtia sinusta."

Uudet ASKO Connect Life-tuotteet antavat sinun tehdä kodinkoneillasi uusia asioita, joita et ole ennen tehnyt. Nyt voit hankkia itsellesi vieläkin enemmän laatuaikaa elämääsi uusien ASKO-tuotteiden toimintojen ansiosta. Viimeinkin yhteys tuotteiden, kodin ja sinun välilläsi tukee elämäntapaasi ja huolehtii sinusta, perheestäsi ja ystävistäsi.  


 IFA 2016 -messuilla esiteltävät ASKO Connect Life -tuotteet edustavat sekä keittiö- että pyykinpesuvalikoimaa. Keittiötuotteet ovat samaa muotoilua kuin hiljattain lanseerattu ja palkittu Elements-mallisto. Pyykinpesutuotteisiin kuuluu kaksi tulevaisuuden konseptimallia; yksi pesukone ja yksi kuivain.

Kaikki tuotteet esitellään IFA-messuilla sekä tableteilla että älypuhelimilla vieraillemme.

Tule tapaamaan meitä: Halli 1, esittelytila: 201, 1. kerros

Linkit

Aiheet

  • Rakentaminen, kiinteistö

Kategoriat

  • ifa16
  • ifa
  • asko
  • astianpesukoneet
  • kodinkoneet

Asko Appliances AB
ASKO on kansainvälinen premium-tason tavaramerkki, joka tarjoaa huipputehokkaita keittiö- ja pyykinhuoltolaitteita sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Tuotteemme täyttävät tiukimmatkin muotoilulle, toimivuudelle, kestävyydelle ja ympäristöystävällisyydelle asetettavat vaatimukset. Noudatamme tuotannossa äärimmäisen korkeita laatustandardeja ja rakennamme kotitalouskäyttöön tarkoitetut koneet samoja periaatteita noudattaen kuin ammattikäyttöön tarkoitetut. Vieraille myös verkkosivustollamme:

Yhteyshenkilöt

Sanja Draganic

Lehdistön yhteyshenkilö Project Manager Marketing +45 36360425