Tiedote -

L'Oréal Professionnel Serie Expert UUDISTUI! katkeilevia hiuksia vastaan UUSI Inforcer

L'Oréal Professionnel Serie Expert UUDISTUI! katkeilevia hiuksia vastaan UUSI Inforcer

Hiusta voidaan suoristaa illaksi ja kihartaa seuraavana aamuna, mutta tällaiset rutiinit voivat olla vahingollisia hiuksille ajan kuluessa. Ensimmäinen merkki vahingoista on hiusten katkeilu ja se näkyy harjassa eri mittaisina hiuksenpätkinä. Katkeilu on yksi hiusten huolenaiheista erityisesti naisilla. Heille Serie Expertin uutuus tuo ratkaisun ongelmaan: INFORCER.

KAHDEN AINESOSAN TEHOKAS YHDISTELMÄ

Inforcer on Serie Expert –sarjan ensimmäinen tuotesarja, joka vähentää hiusten katkeilua. Vahvistava koostumus sisältää B6 ja B8 vitamiinia joista jälkimmäinen tunnetaan myös nimellä biotiini. B6 antaa soluille energiaa, myös hiusten kasvusoluille. Biotiini taas stimuloi rasvahappojen syntyä ja B9 ja B12-vitamiinien synteesiä. Lopputuloksena vahvistetut, ravitut, helpommin selvitettäät ja kiiltävät hiukset.

YKSI TUOTEPERHE, VIISI TUOTETTA

Edellä mainittu ainesosayhdistelmä löytyy koko tuoteperheestä. Tuoteperheeseen kuuluu shampoo, hoitoaine, hoitonaamio, jätettävä Smoothing cream ja Night Anti-Breakage cream.

TÄHTITUOTE: INFORCER NIGHT ANTI-BREAKAGE –YÖHOITO HIUKSILLE

Monilla naisilla on pitkät hiukset ja yöllä tulee eteen ongelma: Mitä tehdä hiuksille ennen nukkumaanmenoa, jotta hiukset eivät mene takkuun yön aikana? Hiukkset hankautuvat vasten tyynyä, iho hikoilee ja näin aamulla hiukset ovat takussa ja katkeilleet. Ratkaisuna Inforcer –perheessä on Night Anti-breakage geeli-seerumi. Levitä Seerumi hiuspituuksille yöksi ja se toimii kuten näkymätön yömyssy. Lopputuloksena vähemmän katkeilua ja takkuja hiusten latvoissa. Geelimäinen koostumus, ei jätä jälkiä tyynylle.

INFORCER SHAMPOO 300 ml 16,90
INFORCER SHAMPOO 500 ml 24,30
INFORCER CONDITIONER 200 ml 19,90
INFORCER MASQUE 250 ml 24,30
INFORCER NIGHT ANTIBREAKAGE 50 ml 19,90
INFORCER SMOOTHING CREAM LEAVE-IN 150 ml 19,90

Aiheet

  • Kauneus

Kategoriat

  • hiustenhoito
  • shampoo
  • hoitoaine
  • lämpösuoja
  • hiukset
  • kampaus
  • hiusnaamio

L'Oréal Finland Oy

Niittykatu 6, Espoo

Professional Products Division

Redken - L'Oréal Professionnel - Kérastase - Matrix - Pureology - Decléor

Anna Järvinen

PR Officer

anna.jarvinen@loreal.com

+358 40 182 5725

Yhteyshenkilöt

Jonna Rämänen

Lehdistön yhteyshenkilö Trade marketing manager L'Oréal Professionnel

Tarja Kuusela

Lehdistön yhteyshenkilö viestintäjohtaja L’Oréal Finland Oy ja tuotemerkit L’Oréal Paris, Maybelline, essie, Garnier ja NYX Professional Makeup

Jenny Hyvärinen

Lehdistön yhteyshenkilö PR manager Tuotemerkit: Atelier Cologne, Biotherm, Cacharel, Diesel, Giorgio Armani, House 99, It Cosmetics, Kiehl's, Lancôme, Maison Margiela, Ralph Lauren, Victor&Rolf, YSL, Urban Decay