Ohita

Uutisarkisto

TCL Announces New Brand Slogan, 144Hz Mini LED TVs & All-New Mobile Devices at CES 2022

TCL Announces New Brand Slogan, 144Hz Mini LED TVs & All-New Mobile Devices at CES 2022

TCL Electronics (1070.HK), a leading consumer electronics brand, held a series of virtual press events today, where its chairperson and senior executives shared the company’s latest brand slogan “Inspire Greatness” and business developments. The audience was able to see TCL’s smart home products in action, as well as a preview of TCL’s 2022 Mini LED TVs and latest mobile devices.

Näytä lisää

TCL

TCL Communication
TCL Communication on erikoistunut älypuhelinten, tablettien ja niihin yhdistettyjen laitteiden tutkimukseen, tuotekehitykseen ja valmistukseen. Yrityksen tavoitteena on tuoda 5G-viestinnän mahdollisuudet kaikkien ulottuville. Sloganinsa ’Inspire Greatness’ mukaisesti TCL Communication tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa teknologiaa ja innostavia ratkaisuja. TCL Communication on TCL Electronicsin täysin omistama tytäryhtiö. Lisätietoja osoitteessa https://www.tcl.com/global/en/mobile.

TCL Electronics
TCL Electronics (1070.HK) on nopeasti kasvava kulutuselektroniikan toimittaja ja maailman johtava televisioiden valmistaja. Vuonna 1981 perustettu yhtiö toimii yli 160 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. TCL on erikoistunut kulutus- ja kodinelektroniikan kuten televisioiden, audiolaitteiden ja älykotijärjestelmien tutkimukseen, tuotekehitykseen ja valmistukseen. Lisätietoja osoitteessa https://www.tcl.com/eu/en.

TCL on TCL Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Muut mainitut tavaramerkit ovat niiden haltijoiden omistamia.

TCL

Vieraile muissa uutishuoneissa