Uutinen -

Bloggaren Caisa K. kommer att skapa en egen färgkarta av Tikkurilas kulörer

Inredningsbloggen Caisa K. som prisbelönades som årets vackraste inredningsblogg i tävlingen Gloria Blog Awards 2013 charmerar med sina vackra bilder och koncisa text. Camilla Klemets skriver på svenska men har fått även ett otal finskspråkiga följare.  År 2014 kommer hon att skapa sin egen Caisa K.-färgkarta genom att för varje månad välja en kulör ut Tikkurilas kollektioner.  Det senaste kulörvalet publiceras varje månad på Tikkurilas webbsida och i Facebookgruppen.

Kulören för januari var Talvi V503 (Vinter) ur Tikkurilas färgkarta Tunne väri (Upplev färgen). Så här berättar Camilla om kulören: - Vitt är ofta grunden i min inredning. Färgen skapar ljus och rymd och personligen tycker jag att den gör en bra bas för den övriga inredningen. Jag gillar rena vita nyanser.

För februari valde Camilla Klemets kulören Mustamarja 3444 (Svartbär) som finns i Tikkurilas färgkarta Laserande kulörer. - Jag inspireras som alltid av naturen och just nu fascineras jag speciellt av alla kontrasterna. Trädens och buskarnas mörka kala grenar blir vackra konstverk och spännande kontraster i den annars rätt vita världen. Med inspiration från de kala grenarna har jag för denna månad valt en mörkbrun nyans, motiverar Camilla sitt val.

Samtidigt som bloggaren väljer en kulör använder hon kulören i sin inredning eller i sin omgivning. Med Kiva-möbellack i kulören Mustamarja hade hon behandlat en gammal dörr, som fick ett nytt liv som bordsskiva. Camilla Klemets berättar: - Liksom trädens mörka grenar blir en vacker kontrast mot den vita snön, så blir det mörkbruna bordet en härlig kontrast till rummets vita bas.

Gloria Blog Awards (GBA) är ett koncept som tagits fram av Hill and Knowlton Finland Oy. I tävlingen premieras Finlands bästa mat-, inrednings- och stilbloggare. GBA arrangeras tillsammans med mediepartnern Sanoma Magazines Finlands tidskrifter Gloria, Glorian Ruoka & Viini samt Glorian Koti och Glorian Antiikki. Representanter för redaktionerna är värdar och värdinnor på prisgalan. Tikkurila Oyj har varit med och premierat bloggarna i inredningskategorin.

Mer information:

Tikkurila Oyj

Hanna Korpela, planeringschef, marknadsföring, BU Finland

Tfn 020 191 2141, mobil 0400 612 559

E-post hanna.korpela(at)tikkurila.com

http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit

http://www.caisak.com/

Bilder: CaisaK_2_2014

Öppnas inte länken ovan, kopiera denna adress för din webbläsare:

http://213.138.147.67/tikkurila/Engine?id=1fPhnk0K

Redan i 150 år har Tikkurila erbjudit konsumenter och proffs lättanvända och hållbara lösningar för att skydda och försköna ytor. Tikkurila vill vara ett ledande färgföretag i Norden samt i Ryssland och andra valda länder i Östeuropa.

Aiheet

  • Ympäristö, energia

Kategoriat

  • färgkarta
  • tikkurila
  • kulör
  • blogg
  • bloggare
  • inredning
  • inredningsblogg
  • gloria blog awards
  • kulörkollektion
  • inspiration