Delkin pristato maksimalaus našumo XQD korteles

Pirmą kartą, amerikiečių kompanija Delkin turi XQD korteles savo asortimente, taip tapdama gamintoja, kuri gali pasiūlyti šias greitas ir patvarias didelio našumo atminties korteles.

Delkin platintoja, kompanija Focus Nordic, su malonumu praneša, kad vėl galės tiekti XQD korteles profesionaliems fotografams ir filmų kūrėjams, kurie naudoja Nikon, Sony ir Phase One. Tiksliau, atminties kortelės iš naujosios Delkin Premium 2933X XQDserijos.

Nikon D5, Nikon D850, Nikon D500 ir nauji Nikon Z6 ir Z7 modeliai yra kamerų, naudojančių XQD korteles, pavyzdžiai.

Sony taip pat naudoja XQD korteles savo XDCAM Super 35mm transliacijos kamerose, tokiose kaip Sony PXW-FS7 ir FS7 M2.

Ekstremalus greitis

Delkin 2933X XQD kortelės yra trijų dydžių: 64 GB, 120 GB ir 240 GB. Su XQD formato versija 2.0 ir palaikymu antrosios kartos PCI Express sąsajoje garantuojamas labai greitas duomenų perdavimas. Rašymo greitis iki 400 MB / s leidžia ilgai fiksuoti didelės skiriamosios gebos RAW vaizdus be pertraukos ir įrašyti vaizdo įrašus DCI 4K arba Full HD, esant 180 kadrų per sekundę ir išlaikant visiškai stabilų kadrų skaičių.

Be to, skaitymo greitis 440 MB / s reiškia geresnę darbo eigą, nes vaizdus ir vaizdo medžiagą galima greitai perduoti į kompiuterį redaguoti.

48 valandų pakeitimo garantija

Delkin Premium 2933X XQD kortelės yra aukščiausios kokybės visais aspektais ir yra labai patvaraus dizaino. Su kiekviena kortele buvo atlikta griežtų testų, užtikrinančių suderinamumą su naujausios kartos aukščiausios klasės XQD įrenginiais.

Kiekviena kortelė turi unikalų serijinį numerį, todėl Delkin gali pasiūlyti puikų klientų aptarnavimą ir „lifetime“ garantiją. Ne mažiau svarbu yra ir unikalus draudimo polisas; Mažai tikėtina, kad Delkin Premium 2933X XQD kortelė veiktų netinkamai, bet taip nutikus vartotojas gali ją pakeisti nemokamai per 48 valandas!

Daugiau informacijos: kirstine.lindholm@focusnordic.dk

Santrauka Delkin Premium 2933X XQD

• Aukščiausios klasės XQD kortelė
  • Galimos talpos: 64 GB, 120 GB ir 240 GB
  • Skaitymo greitis: 440 MB/s
  • Rašymo greitis: 400 MB/s
  • Palaikoma XQD formato versija 2.0 ir PCI Express Gen 2
  • Idealus našumas reikliam 4K vaizdui ir greitam RAW serijų filmavimui
  • Greitas perdavimas užtikrina darbo našumą
  • Ypač tvirtas dizainas

Apie Delkin

Amerikos gamintojas Delkin buvo įkurtas 1986 m. Ir šiandien yra kompanija, garsėja aukštos kokybės "flash" atmintimis tiek vartotojams, tiek pramonei. Delkin atminties kortelės yra suprojektuotos ir surinktos Jungtinėse Amerikos Valstijose ir yra greičiausiai ir patikimiausios rinkoje.

Tikslinė vartotojų grupė, žingeidūs vartotojai, profesionalūs fotografai ir kino kūrėjai, kuriems reikia maksimalaus našumo reiklioms užduotims.

• delkin

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje.

Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose.

Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų.

Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos.

Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje.

Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.