Focus Nordic, didžiausias foto įrangos didmenininkas Skandinavijos šalyse, pradeda savo veiklą Lenkijoje

Jau prieš kelis metus, Focus Nordic nutarė plėstis už Skandinavijos šalių ribų ir pradėjo savo veiklą Baltijos šalyse.

Atidariusi biurą Rygoje ir turinti darbuotojus Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, Focus Nordic sukaupė daug patirties ir žinių apie didmeninės prekybos galimybes skirtingose rinkose. Dabar mes esame pasiruošę kitam dideliam žingsniui, Lenkijai, kuri yra žymiai didesnė rinka.

Focus Nordic plečiasi

„Po mūsų progreso Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, mes nusprendėme pradėti veiklą Lenkijoje, kartu su mūsų svarbiausių tiekėjų pagalba. Tai mums didelis iššūkis, kurį mes priimame su dideliu pasitikėjimu“, sako Jonas Wernbo, Focus Nordic generalinis direktorius. „Mes tęsime darbus sutelkdami dėmesį į foto ir video produktus“.

„Rinka pasikeitė, nuo kamerų pradedantiesiems iki pažangių kamerų entuziastams ir profesionalams, nuo modelių, kurie gebėjo tik fotografuoti iki dabartinių, kurie gali fotografuoti ir filmuoti. Mūsų produktų pasirinkimas pilnai atspindi šiuos pasikeitimus. Mes taip pat fokusuojamės į rinkos tendencijas, kaip momentinė fotografija ir 360° produktai filmavimui ir fotografavimui.“

„Mūsų tiekėjai buvo patenkinti darbu su mumis ir sėkmingai mus palaikė, kai mes įsikūrinėjome Baltijos šalyse, o dabar keli svarbiausi mūsų tiekėjais yra kartu su mumis mūsų kelionės pradžioje į Lenkiją.“

Nuo pat pirmos darbo dienos Lenkijoje mes prekiausime: Lowepro, Joby, Sirui, Azden, Lume Cube, DxO, Kipon, Wenpod, Gepe, Pro-Mounts, Spider Holster, Beastgrip, Focus žiūronais, albumais ir rėmeliais. Mūsų tikslas yra kaip įmanoma greičiau didinti prekinių ženklų asortimentą.

Puikios galimybės ir sinergija

Žmogus atsakingas už šį įsteigimą yra Karsten Rath, Focus Nordic marketingo direktorius, kuris taip pat atsakingas už Baltijos šalis.

„Lenkija užduoda didžiulius iššūkius su 38,5 milijono gyventojų ir foto rinka, kuri savo dydžiu prilygsta Švedijos foto rinkai, o tai suteikia daug galimybių Focus Nordic“, sako Karsten Rath. „Lenkija puikiai dera ambicingoje augimo strategijoje ir suteikia mūsų įmonei daug sinergijos.“

Viso, Focus Nordic, galės pasiūlyti savo produktus daugiau nei 70 milijonų gyventojų, tai padaro Focus Nordic vienu didžiausiu foto didmenininku Europoje, o tai yra svarbu tiekėjams ir mūsų klientams.

Prekybos pradžia

Prekybos pradžia ir el. prekybos portalo atidarymas lenkų kalba yra numatyti 2016 m. rugsėjo 12 dieną.

Daugiau informacijos: karsten.rath@focusnordic.dk

We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, DxO One, Kenko, 360fly, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Karsten Rath

Nordic Marketing Director Overordnet nordisk marketing og produktansvar +45 44853436