​Focus Nordic neria gilyn su nauju povandeniniu dronu

Nuotoliniu būdu valdomi dronai, kurie skrenda virš miškų, laukų ar stogų, tampa vis įprastesni. Tačiau Gladius Mini iš Chasing-Innovation nepakyla net milimetro nuo žemės paviršiaus – vietoje to jis neria. Neria po vandeniu iki 100 metrų gylį, su tiesiogine vaizdo transliacija į Jūsų telefoną arba planšetę!

Geltonas, aptakių ir supaprastintų formų, keliauja po bangomis. Kai jis priartėja prie vandens paviršiaus, matome jog tai nėra egzotinė žuvis, tačiau mažas ir pažangus povandeninis dronas Gladius Mini, turintis kamerą kuri geba filmuoti 4K Ultra HD raiška, įmontuotas LED šviesas ir bateriją kuri leidžia jam veikti iki 2 valandų. Tai naujas Focus Nordic asortimento produktas iš Chasing-Innovation.

Laivybai, narams ir sportinės žūklės entuziastams

Gladius Mini yra povandeninis dronas darbui ir pramogoms. Gebėjimas nerti į 100 metrų gylį, lengvas valdymas ir tiesioginė transliacija į Jūsų telefoną ar planšetę, suteikia galimybę droną naudoti laivų korpusų būklės tikrinimui, laivų statyklose, prieplaukose, žuvų fermose, jūros dugno stebėjimui, arba archeologiniams tyrimams.

O kodėl jo nepanaudojus idealios nardymo vietos paieškoms? Stebėkite savo nardymo draugus būdami sausai virš vandens paviršiaus. Gladius Mini yra trumpesnis nei 40 cm ir sveria vos 2,5 kg, kitaip tariant jį lengva ir patogu nešiotis su savimi. Leskite dronui vykti kartu į Jūsų kelione laivu ir kartu su draugais mėgaukitės povandeniniu vandens pasauliu patys nenerdami po vandeniu.

Priedų asortimente yra specialiai dronui sukurtas dėklas, kuris leis saugiai ir patogiai jį transportuoti kartu su kitais priedais.

Išmanus valdymas su dirbtinio intelekto technologija

Penki sraigtai (du skirti judėti į priekį ir atgal, ir trys judėjimui vertikaliai), išmani programinė įranga su dirbtiniu intelektu ir paprastas nuotolinio valdymo pultas su svirtelėmis leidžia Gladius Mini valdyti labai tiksliai. Dronas taip pat turi gylio fiksavimą, taigi gali būti nustatytas ramiam plūduriavimui vietoje. Droną galima fiksuoti tam tikru kampu (iki +/-45 laipsnių), kad kamera būtų nukreipta žemyn arba į viršų.

Kad galėtu transliuoti aukštos kokybės vaizdą, net iš 100metrų gylio, Gladius Mini turi tvirtą signalo kabelį, kuris jungiasi su komplekte esančia WiFi stotele vandens paviršiuje. Vienu metu prie stotelės gali prisijungti iki trijų vartotojų (įskaitant operatorių) ir realiuoju laiku stebėti vaizdo transliaciją. Naudojantis specialia Chasing-Innovation aplikacija skirta iOS ir Android, galima dalintis potyriais socialiniuose tinkluose.

Gladius Mini esanti skaitmeninė kamera leidžia fotografuoti 12MP vaizdus ir filmuoti 4KUltra HD raiška. Nuotraukos ir filmuota medžiaga yra saugomi 64GB atminties kortelėje. Dvi galingos LED lempos suteikia 1200 liumenų šviesos, kad palengvinti navigaciją, fotografavimą ir filmavimą, net tamsiuose vandenyse.

Kaina ir prieinamumas

Gladius Mini jau prekyboje.

Rekomenduojama kaina: 1599 EUR.

Apie Chasing Innovation

Kinijos technologijų kompanija Chasing-Innovation specializuojasi povandeninių dronų ir su jais susijusių produktų kūrimu. Įkurta 2016 metais, vadovų ir kūrėjų iš Huawei, LG ir CSIC (Kinijos laivų statybos korporacijos), kompanija turi būstinę Shenzhen, su atstovybėmis Pekine, Kunminge, Čengdu. Kompanijos tikslai yra teikti labiausiai vartotojams draugiškus ir geriausius savo klasėje produktus. Dėka inovacijų ir ilgalaikės patirties produktų kūrime Chasing-Innovation povandeniniai dronai yra gerai vertinami paprastų vartotojų ir profesionalų.

Daugiau informacijos: henrik.wernbo@focusnordic.se

• chasing innovation'

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje.

Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose.

Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Saramonic, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų.

Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos.

Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje.

Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.