Gå direkt till innehåll

Senaste nyheterna

Sociala medier

TECEone är vår populära duschtoalett som kombinerar stilren design med praktisk funktionalitet. Den passar perfekt i alla miljöer och erbjuder en hygienisk lösning med sin inbyggda duschfunktion – helt utan behov av el.

Fördelar med TECEone:

✓ Ingen elektricitet krävs – Duschfunktionen drivs utan el, vilket gör den säker och enkel att installera. 🔌❌

✓ Enkel att använda – Utformad för att vara intuitiv, vilket gör den lätt för kunderna att förstå och använda. 👌

✓ Smidig installation – Två förberedda fästen i porslinet gör monteringen snabb och enkel. Toaletten levereras dessutom i ett smart emballage med en upphöjning, som underlättar vid montering på väggen. 🔧

Skulle du kunna tänka dig att byta till en duschtoalett för en fräschare och mer hygienisk toalettupplevelse?

TECEone är vår populära duschtoalett som kombinerar stilren design med praktisk funktionalitet. Den passar perfekt i alla miljöer och erbjuder en hygienisk lösning med sin inbyggda duschfunktion – helt utan behov av el. Fördelar med TECEone: ✓ Ingen elektricitet krävs – Duschfunktionen drivs utan el, vilket gör den säker och enkel att installera. 🔌❌ ✓ Enkel att använda – Utformad för att vara intuitiv, vilket gör den lätt för kunderna att förstå och använda. 👌 ✓ Smidig installation – Två förberedda fästen i porslinet gör monteringen snabb och enkel. Toaletten levereras dessutom i ett smart emballage med en upphöjning, som underlättar vid montering på väggen. 🔧 Skulle du kunna tänka dig att byta till en duschtoalett för en fräschare och mer hygienisk toalettupplevelse?

Den tidlösa spolknappen TECEloop har nu blivit ännu bättre! 💙

TECEloop kan nu integreras sömlöst i väggen och täckas med samma material som badrumsväggen, vilket skapar en elegant och nästan osynlig övergång mellan spolknapp och vägg. Tack vare den medföljande utskärningsmallen går installationen snabbt och smidigt, vilket gör det enkelt att uppnå en perfekt passform och ett stilrent resultat varje gång.

Vill du veta mer om nya TECEloop? Klicka på länken i profilen!

Den tidlösa spolknappen TECEloop har nu blivit ännu bättre! 💙 TECEloop kan nu integreras sömlöst i väggen och täckas med samma material som badrumsväggen, vilket skapar en elegant och nästan osynlig övergång mellan spolknapp och vägg. Tack vare den medföljande utskärningsmallen går installationen snabbt och smidigt, vilket gör det enkelt att uppnå en perfekt passform och ett stilrent resultat varje gång. Vill du veta mer om nya TECEloop? Klicka på länken i profilen!

Är du installatör? 🔧 Då finns det flera fördelar med att använda vår WC-fixtur TECEprofil med Safetybag.

✓ Tidsbesparing – tätskiktet är färdigmonterat på fixturen, vilket sparar tid och förenklar installationen.

✓ Färre arbetsmoment – fixturen kan monteras innan väggarna sätts igen och kaklas, vilket effektiviserar ditt arbete.

✓ Flexibilitet för dina kunder – ett brett utbud av spolknappar som passar alla våra fixturer, vilket gör det enkelt att hitta rätt lösning.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna på order@tece.se eller ring 010-200 81 40! 📧📞

Är du installatör? 🔧 Då finns det flera fördelar med att använda vår WC-fixtur TECEprofil med Safetybag. ✓ Tidsbesparing – tätskiktet är färdigmonterat på fixturen, vilket sparar tid och förenklar installationen. ✓ Färre arbetsmoment – fixturen kan monteras innan väggarna sätts igen och kaklas, vilket effektiviserar ditt arbete. ✓ Flexibilitet för dina kunder – ett brett utbud av spolknappar som passar alla våra fixturer, vilket gör det enkelt att hitta rätt lösning. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna på order@tece.se eller ring 010-200 81 40! 📧📞

I höst lanserar vi Poloplasts populära avloppssystem POLO-KAL 3S PRO med den innovativa Monotec-muffen!

Den patenterade muffen gör monteringen både snabbare och säkrare – och installatören behöver inte fasa efter att ha kapat längden, det är bara att sätta ihop rören så är det klart. Det nya systemet är dessutom helt kompatibelt med det tidigare utan Monotec-muff ✅

POLO-KAL 3S PRO med Monotec-muff, som här visas av vår produktchef Jonas, kommer successivt att ersätta det befintliga systemet. 

Vill du veta mer om Poloplast och deras innovativa muff? Klicka på länken i vår profil!💙

I höst lanserar vi Poloplasts populära avloppssystem POLO-KAL 3S PRO med den innovativa Monotec-muffen! Den patenterade muffen gör monteringen både snabbare och säkrare – och installatören behöver inte fasa efter att ha kapat längden, det är bara att sätta ihop rören så är det klart. Det nya systemet är dessutom helt kompatibelt med det tidigare utan Monotec-muff ✅ POLO-KAL 3S PRO med Monotec-muff, som här visas av vår produktchef Jonas, kommer successivt att ersätta det befintliga systemet. Vill du veta mer om Poloplast och deras innovativa muff? Klicka på länken i vår profil!💙

En värld av lösningar

TECE tillverkar sanitets- och installationssystem, golvvärmesystem, avlopps- och tappvattensystem. Vi gör intryck med genomtänkta lösningar, pålitlig teknik, tidlös design och funktioner som håller länge.

TECE Sverige AB

Firmavägen 5-7
213 76 Malmö
Sverige