Skip to main content

Nicole Dereumaux ny VD för Mercuri International

Press Release   •   Jun 28, 2013 12:14 GMT

28 juni, 2013 --- Mercuri International har utsett Nicole Dereumaux till ny VD. Nicole Dereumaux har arbetat för Mercuri International sedan 1979 och var VD för företaget 2004-2007. Under sin karriär har Nicole Dereumaux också varit VD för Mercuri International Frankrike 1983-2004 och arbetat med att öka försäljningen för företag som La Poste, BASF och Danfoss.

Nicole Dereumaux har ett tydligt fokus på kunderna och är dessutom en mycket duktig ledare. Jag är glad att Nicole är tillbaka som VD för Mercuri International”, säger Patrick Ståhle, styrelseordförande Mercuri International.

Nicole Dereumaux har arbetat som Senior Adviser för Mercuri International under flera år så hon känner väl till den nuvarande verksamheten och kunderna som Mercuri International arbetar med runt om i världen.

Jag ser mycket fram emot att fortsätta den resa som Curt Abrahamsson startade för över 50 år sedan och att se till att Mercuri International fortsätter att skapa nytta både för våra lokala och våra internationella kunder. Vårt fokus att utveckla människor och organisationer i sin alltmer komplexa säljroll har visat sig mycket framgångsrik.” säger Nicole Dereumaux.

Ola Strömberg har gjort mycket för att strukturera Mercuri International för framtiden. Vi uppskattar hans engagemang i att lösa de utmaningar företaget stått inför, och vi önskar honom all välgång framöver. säger Patrick Ståhle.

Nicole Dereumaux börjar sin nya position den 26 augusti 2013.

 

KONTAKT

Patrick Ståhle, styrelseordförande Mercuri International Group

Telefon: +46 8 705 29 00 | Mobil: +46 (0)736 20 80 40


Nicole Dereumaux, VD Mercuri International Group

Email: ndereumaux@mercurifr.com

Telefon: +46 (0)8705 29 00 | Mobil: +33 (0)6 08 43 23 53

Om Mercuri International

Mercuri International är världens största säljkonsultföretag, med verksamhet i över 40 länder. Företaget har över 50 års erfarenhet av att hjälpa företag utveckla och implementera strategier för lönsam försäljning. För mer info se www.mercuri.net.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/com/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.