Skip to main content

​Aangename warmte voor huis en tuin met Silverline Comfort Heating system

Press release   •   Mar 15, 2018 07:22 UTC

Een aarzelend voorjaarszonnetje kan wat hulp nodig hebben voor de eerste buitenlunch van het jaar, net als de koele najaarsavonden. Silverline komt nu met een serie verwarmers met klimaatslimme technologie voor alle behoeften en situaties – zowel buiten als binnen.

Met verwarmers van Silverline krijgt u een aangename en effectieve warmte, wat uw behoeften ook zijn. De IPX4-geclassificeerde verwarmers zijn geschikt voor buiten en binnen en u neemt ze eenvoudig overal mee naar toe. Voor extra warmte alleen binnenshuis hebben wij het kleine model 900.

De ruggengraat van de serie wordt gevormd door de aangename warmte die wordt geproduceerd door de langegolf-infraroodstraling C-Wave. Infraroodstraling zorgt voor een effectieve warmte die diep doordringt zonder een brandend gevoel op de huid achter te laten.
In onze krachtige 1200 TW Digital IPX4 wordt de langegolf-infraroodstraling gecombineerd met een snelle opwarming door een halogeenbuis – TwinWave. De functie QuickHeat levert een snelle opwarming op als de verwarmer start en volgt daarna automatisch een programma dat de aangename warmte met behulp van de langegolf-infraroodstraling vasthoudt.

Comfort Heater 1200 TW Digital IPX4 - Onze krachtigste verwarmer met dubbel verwarmingssysteem (TwinWave) en de functie QuickHeat voor snel opwarmen. Mogelijkheid om handmatig te wisselen tussen twee vermogensstanden of het volgen van een programma. Verspreidt de warmte met een zwaaiende beweging. IPX4-geclassificeerd voor buitengebruik.

Comfort Heater 1200 IPX4 DigitalKrachtige, op de vloer geplaatste verwarmer voor buitengebruik, die de warmte effectief met een zwaaiende beweging verspreidt. Eenvoudig af te stellen op het digitale paneel of met de afstandsbediening. Heeft twee vermogensstanden en een timerfunctie.

Comfort Heater 900 IPX4 Met een zwaaiende beweging verspreidt de op de vloer geplaatste eenheid de warmte over een groter bereik. Met twee vermogensstanden en een IPX4-classificatie voor buitengebruik.

Comfort Heater 1200 Wall IPX4Voor vaste plaatsing aan de muur of het plafond, met krachtig vermogen. Door de IPX4-classificatie is deze bestand tegen vocht en regen en kan bijvoorbeeld op een onbeschermde houten vlonder worden gemonteerd.

Comfort Heater 900 – onze kleinste verwarmer, met twee vermogensstanden. Voor binnengebruik.

In het voorjaar van 2018 lanceert Silverline de nieuwe verwarmers 1500 wall DR IP65 en 1800 wall DR IP65 TriPower.

Björn Lindberg, productmanager, vertelt:
De nieuwe verwarmers voor buitengebruik zijn IP65-geclassificeerd, dat wil zeggen dat ze tegen stof beschermd zijn, kunnen worden afgespoeld en dus zeer duurzaam zijn. Dezelfde aangename langegolf-warmte, maar met het grote verschil dat het hele profiel warm wordt en de warmte gelijkmatiger verspreidt. Vergeleken met de andere verwarmers in het Comfort Heating System duurt het iets langer voordat ze de juiste werktemperatuur hebben bereikt, maar dankzij de speciale vorm van het profiel hebben ze wel een aanzienlijk grotere capaciteit om de warmte te verspreiden.

De 1500 wall DR IP65 wordt bediend met de afstandsbediening en heeft slechts één verwarmingsstand.

De 1800 wall DR IP65 TriPower heeft drie vermogensstanden, een timer en een afstandsbediening.

Miljöcenter offers the best solutions for home and garden in such areas as composting, weed and pest control, plant protection, and secure mail, with added value for the environment. All the way through the value chain, from concept to finish product, we are committed to our users and customers. Miljöcenter has Europé as our market, with the Nordic market as our main market. We have been working in two business areas – store and profeessional – since 1991.

Silverline® gives you smart, safe and simple solutions and possibilities – with cosy
heating and the best protection against pests – so that you can relax and enjoy your
home and garden – in an eco-smart way.

Pest Protect system® is a range of well-proven electronic products with a unique
adapted sonic pattern that protects your home and garden from pests.

Comfort Heating system® is a range of heaters that provide effective and comfortable heating with their unique heating technology.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.