Skip to main content

Adria Academy - Adria tipsar!

Nyhet   •   nov 17, 2016 14:27 CET

Nu lanserar vi Adria Academy - en serie korta filmer men enkla tips på hur man på bästa sätt tar hand om sin husvagn eller husbil. Filmerna publiceras på vår Facebook-sida och Youtube-kanal och först ut är goda råd för vinterförvaringen.

”Tanken med tips-filmerna är att på enkelt och inspirerande sätt dela med oss av vår kunskap till våra användare och följare. Allt för att göra husvagns-/husbilägandet enklare och roligare!” säger Susanna Halonen, reklamchef på Adria.

Susanna fortsätter ”Som ett första steg har vi valt att fokusera på skötsel och underhåll med en serie korta filmer som vi kommer publicera under vinterhalvåret. Ser vi att detta mottags på ett positivt sätt kommer vi självklart att utveckla projektet och då lyssna på var följare – vad vill de veta mer om? Sociala medier ger oss otrolig möjlighet att ha en dialog med våra kunder som vi vill ta våra på. Vad tycker användarna om våra produkter - vad kan vi bli bättre på?”

Följ oss på Facebook

Se alla filmer på Youtube 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.