Skip to main content

Adria Pressinbjudan 19 augusti på Elmia, Jönköping

Pressemelding   •   jul 08, 2017 23:28 CEST

Välkommen på pressträff!

Strålkastarljuset lyser starkt som aldrig förr på en pigg 60-årig jubilar. Det är fest och du är bjuden!

I samband med KABE koncernens 60-årsfirande kommer vi för första gången att samla alla våra varumärken för en gemensam pressträff och ”kicka” igång modellår 2018. Detta är ett unikt tillfälle att få ta del av våra nyheter från Sun Living, Adria och KABE med presentationer samt uppställda fordon för egen beskådan.

Det vill du absolut inte missa!

Osa senast den 9 augusti till marknad@kabe.se

Vi önskar vid anmälan få veta om du kommer över dagen, vill bo över på hotell eller få en plats för boende i eget fordon utanför Elmia. Vi bjuder på mat så meddela också särskild kost.

Här nedan står programmet i detalj. För frågor angående respektive varumärke hänvisar vi:

KABE till Pia Weinz Karlsson pwk@kabe.se +46 (0)72 726 66 37

Adria och Sun Living till Vidar Donnér vidar.donner@adria.se +46 (0)702698057

Varmt välkommen!

Adria har tillverkat fritidsfordon i över femtio år och är idag Sveriges mest köpta husvagn och husbil. Adria Caravan AB är importör av den slovenska tillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. Adrias produktprogram omfattar husvagnar, husbilar, villavagnar under varumärket Adria och husbilar under varumärket Sun Living. Försäljningen till konsument sker genom ca: 90 fristående återförsäljare. Adria Caravan AB är den del av Kabe-koncernen.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.