Gå videre til innhold
Snøproduksjon på Vestsiden av Kvitfjell tidligere i uken. Foto: Vibeke Fürst Holtmann
Snøproduksjon på Vestsiden av Kvitfjell tidligere i uken. Foto: Vibeke Fürst Holtmann

Nyhet -

Kvitfjell utvider skitilbudet massivt til helgen!

Kvitfjell var som alltid tidlig ute med å åpne alpinanlegget for sesongen. Deler av Familiebakken har vært åpen for treningsgrupper siden høstferien på lagret snø fra i fjor, og ordinær åpning var 3. november. Kvitfjell melder om gode forhold og betydelig utvidet alpintilbud kommende helg.

-Til helgen er det klart for et skikkelig løft for alpintilbudet når hele 6,4 kilometer løyper og 4 heiser er åpne, forteller markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann. 

Tyvstart fredag
Kvitfjell tyvstarter med å åpne Karirenna og stolheisen til toppen på fredag, og følger opp med Vestsideløypa og stolheisen Vestsiden Express på lørdag. Hotellheisen og Familieheisen vil også gå. 

-Hitill har vi hatt èn løype og en "tidligpark" åpen. Vi har hatt enorm trafikk fra treningsgrupper med aktivie alpinister og snowboardere. Nå har vi et tilbud som er attraktivt for alle som klør i fingrene etter å komme seg i bakken, sier Holtmann. 

Ideelle forhold for snøprodusjon
I Kvitfjell har det blitt ordentlig vinterlig de siste to ukene. Med temperaturer helt nede i -13 grader har forholdene for snøproduksjon vært ideelle. Det er meldt snøvær de neste to døgnene som vil sette prikken over i-en for forholdene mot helgen. 

Plassjef i Kvitfjell, Gunnar Fretheim, forteller om optimale forhold for snøproduksjon.

-Nå har det vært lave temperaturer og lav luftfuktighet, som er optimalt når man skal produsere snø. Det har gjort det mulig å åpne så mye som vi har håpet på til helgen.

Kvitfjell Alpinanlegg har åpent hver dag fra 09:30-15:30. 

Emner

Regions

Kontakter

Veslemøy Eineteig Wedum

Veslemøy Eineteig Wedum

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Hafjell og Kvitfjell/Alpinco 47 29 14 62
 Odd Stensrud

Odd Stensrud

Pressekontakt Daglig leder Hafjell og Kvitfjell/Alpinco +47 419 15 611

VELKOMMEN TIL KVITFJELL OG HAFJELL!

Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.
Kvitfjell Alpinanlegg med sine tre fjellsider ligger 30 minutter nord for Lillehammer og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard. Her kan du booke hotell, hytter, leiligheter, heiskort, skiutleie, skiskole, kurs og konferanse.

Hafjell og Kvitfjell
Hunderveien 122
2636 Øyer
Norge