Gå videre til innhold
Fra toppen av nye Hafjell 360
Fra toppen av nye Hafjell 360

Pressemelding -

Dobbel feiring og sesongåpning i Hafjell 1. desember

Lørdag 1. desember blir en stor dag i Hafjell. Sesongstart, 30-års jubileum og ikke minst åpning av den nye og spektakulære heisen Hafjell 360 er anledningen. Det blir feiring med masse aktiviteter på Mosetertoppen fra klokken 12 til 15 på lørdag.

I desember 2017 ble nyheten om Hafjell 360 lansert. På lørdag åpner den. Hafjell 360 er en 6-seters stolheis med vindskjerm og varme i setene. Dette blir den nye toppstasjonen i Hafjell, og går fra Mosetertoppen til Hafjelltoppen (1059 moh). Med denne utvidelsen får Hafjell 5 km med nye familievennlige løyper. Fra det nye toppunktet har du tilgang til alle nedfartene i Hafjell. Utbyggingen har en prislapp på 80 millioner kroner. Sammen med den nye heisen og familievennlige løyper fra Hafjelltoppen, er også barneområdet KIDS Mosetertoppen flyttet og forbedret. Utbyggingen inngår i en større plan for utvikling av Hafjells familieprofil, som er viktig for satsingen mot det skandinaviske og europeiske markedet framover, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

Bursdag- og åpningsfest på Mosetertoppen

Desember i 1988 åpnet Hafjell. I 30 år har Hafjell utviklet seg til å bli et av Norges største alpinanlegg. Vi er stolte av å kunne gi våre gjester en ny og varm bursdagsgave med Hafjell 360. Heisen vil gi skigjestene en høyfjellsopplevelse og 360° utsikt over dalen og høyfjellet. Dette er den beste gaven vi kan gi til alle trofaste, og nye Hafjellgjester i jubileumsåret, sier Stensrud.

Dagen starter med sesongåpning kl. 09.30, heisene går frem til 15.30. Det vil bli aktiviteter og underholdning mellom kl. 11.30 og 15.00 på Mosetertoppen. Snorklipping og offisiell åpning av Hafjell 360 blir kl. 12.00.

På Mosetertoppen rigges det opp en scene med et pop-up radiostudio. Her blir det «live» bursdagsradio med intervjuer og gode historier fra Hafjell Alpinsenter. Bursdagsradioen starter kl. 13.00, med Ove Thorsrud som programleder. Det blir servering av mat og drikke, kåring av beste retro-antrekk, snøballkonkurranse, og du kan ta din egen selfie i vår selfski-vegg. Barna vil få utdelt egne bursdagsvester som minne fra feiringen. Bursdagsfesten avsluttes med afterski for de voksne, med liveband på Skavlen fra 15.00 til 18.00.

Vi avslutter bursdagsfesten for barnefamiliene kl. 15.30 med julegrantenning på Skitorget. Her blir det innslag fra Øyer sangkor. Når granen er tent serveres det gratis julegrøt og saft til de yngste barna inne på KOS restaurant.

Gratis gondol på åpningsdagen

Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve den nye heisen og sesongåpningen. Derfor får alle skigjester muligheten til å stå på ski hele dagen for kr. 150,-. Dette gjelder alle åpne heiser inkludert Hafjell 360.

Gjester som bare vil være med på feiringa, uten ski på beina, får gratis gondol tur/retur Skitorget – Mosetertoppen på åpningsdagen.

Emner

Kategorier


Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.

Kvitfjell alpinanlegg ligger 30 minutter nord for Lillehammer og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard. Her kan du booke hotell, hytter, leiligheter, heiskort, skiutleie, skiskole, kurs og konferanse.

Kontakter

Veslemøy Eineteig Wedum

Veslemøy Eineteig Wedum

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Hafjell og Kvitfjell/Alpinco 47 29 14 62
 Odd Stensrud

Odd Stensrud

Pressekontakt Daglig leder Hafjell og Kvitfjell/Alpinco +47 419 15 611

VELKOMMEN TIL KVITFJELL OG HAFJELL!

Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.
Kvitfjell Alpinanlegg med sine tre fjellsider ligger 30 minutter nord for Lillehammer og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard. Her kan du booke hotell, hytter, leiligheter, heiskort, skiutleie, skiskole, kurs og konferanse.

Hafjell og Kvitfjell
Hunderveien 122
2636 Øyer
Norge