Gå videre til innhold
FIKK JOBBEN: Sven Inge Sunde blir ny administrerende direktør i Anno. Foto: Bård Løken, Anno museum
FIKK JOBBEN: Sven Inge Sunde blir ny administrerende direktør i Anno. Foto: Bård Løken, Anno museum

Pressemelding -

Sven Inge Sunde ny Anno-direktør

Sven Inge Sunde er ansatt som ny administrerende direktør i Anno museum AS.

Sven Inge Sunde 53 år og er bosatt i Elverum. Han er gift med Lise Heimdal og har fire barn.

Fra 2007 har Sunde vært dekan ved Høgskolen i Hedmark. Først ved avdelingen for økonomi- og ledelsesfag, og fra 01.01.2013 som dekan ved avdelingen for folkehelsefag i Elverum. Sunde har utdanning fra Forsvaret og har 23 års arbeidserfaring derfra. Han har arbeidet i alle landsdeler og i utlandet, og har hatt stillinger som omfatter et bredt spekter av arbeidsoppgaver innen ledelse og undervisning.

Samlet sett gir dette Sunde bred erfaring innen ledelse, utvikling og akademia, samt annen relevant organisasjonskompetanse.

  • Jeg er glad for den tillit styret har vist meg ved tilsettingen som ny administrerende direktør i Anno museum AS, sier Sven Inge Sunde. - Med museumsenheter og dyktige fagmiljø i hele Hedmark har Anno en betydelig samfunnsrolle det blir spennende å lede utviklingen av. Jeg ser frem til å bli kjent med museets ansatte og gleder meg til å ta fatt på jobben.

- Styret i Anno museum ønsker Sven Inge Sunde velkommen på laget og ser fram til et utviklende og godt samarbeid for Anno, med alle tilsluttede museumsenheter, i årene som kommer, sier styreleder Axel Krogvig.

Sven Inge Sunde tiltrer stillingen 1. januar 2018.

Emner


www.annomuseum.no

Anno består av små og store museer i hele Hedmark – fra lokale bygdetun til museer med nasjonal og internasjonal betydning. Hos oss handler det om opplevelser som gjør noe med deg, og våre 22 besøkssteder formidler et bredt spekter av kultur- og naturhistorie.

Kontakter

Stine Skrutvold Skjæret

Stine Skrutvold Skjæret

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 902 11 346

Museumsopplevelser i hele Hedmark!

Anno består av små og store museer i hele Hedmark – fra lokale bygdetun til museer med nasjonal og internasjonal betydning. Hos oss handler det om opplevelser som gjør noe med deg, og våre 29 besøkssteder formidler et bredt spekter av kultur- og naturhistorie.

Anno - Museene i Hedmark
Pb 117
2401 Elverum
Norge