Gå videre til innhold
#RedefineOrdinary
#RedefineOrdinary

Nyhet -

Canon vil fremme det hverdagslige i Nordisk kampanje

Oslo, 16. mars 2017 - Canon Nordic lanserer i dag kampanjen ”Redefine Ordinary” i det nordiske markedet. Kampanjen har som mål å inspirere unge fotografer som tar bilder av det hverdagslige til å ta neste steg innen fotografering ved å finne inspirasjon i sitt eget liv.

De viktigste elementene i kampanjen er en film som er produsert i samarbeid med UncleGrey og New Land, og fire "tutorials" som kjøres på Instagram, Youtube og Facebook i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

– Vi ønsker å inspirere publikum som er interessert i å ta bilder og film og som ønsker å videreutvikle seg og bli mer kreative. Våre nye kompaktkamera er grunnlaget for kampanjen. Kameraene er mindre og lettere, men med de samme manuelle innstillingene og kvaliteten til våre tradisjonelle systemkameraer, sier Sophie Psarris, ansvarlig for kampanjen i Canon Nordic.

Filmene tar utgangspunkt i det urbane hverdagslivet til målgruppen. Canon ga 20 kreative unge fra Danmark, Finland Sverige og Norge et EOS M3 kompakt systemkamera for å dokumentere hverdagen sin på en ny og annerledes måte. Sluttresultatet ble så produsert av selskapet New Land og regissert av Jan Gleie.

– Vi ønsket å skape en autentisk film. Derfor integrerte vi innholdet fra de 20 bidragsyterne ved å bruke deres eget materiale. Det finnes store og små historier overalt i hverdagen, og det er noe spennende ved å synliggjøre disse på en hverdagslig måte. La oss #RedefineOrdinary, avslutter Sophie Psarris.

De fire videokursene skal hjelpe målgruppen å utvikle sine egne ferdigheter og ta dem videre som fotografer. Filmene er produsert i samarbeid med to influencers – instagrammer og fotograf Kenneth Nguyen og Nana Hagel, som nettopp byttet til Canon kamera etter å alltid ha tatt bilder med sin smarttelefon. De deler praktiske tips om lyssetting, perspektiv, deling og bevegelse på en morsom og kreativ måte.

Du finner mer informasjon her:

http://www.canon.no/redefine-ordinary/

https://www.youtube.com/user/CanonNorgeOffisiell

www.facebook.com/canonnorge


For mer informasjon, vennligst ta kontakt med

Trond Gjertsen

Canon Norge

E-post: trond.gjertsen@canon.no

Emner

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Relatert innhold

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom