Gå videre til innhold
LEGRIA HF G50
LEGRIA HF G50

Pressemelding -

Fang verden i 4K – Canon med to nye 4K-videokameraer – LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60

Oslo, 2. april 2019 – Canon utvider i dag LEGRIA-serien med to nye 4K-videokameraer LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60. LEGRIA HF G50 er utstyrt med 1/2.3-type sensor med manuell kontroll kombinert med førsteklasses optikk og behandling for suveren bildekvalitet og er en utmerket inngangsmodell til 4K-opptak. LEGRIA HF G60 har 1.0-type sensor som gir mer viderekomne brukere mulighet til å ta opp iøynefallende filmer i 4K UHD. Sistnevnte modell er også utstyrt med Canons egenutviklede Dual Pixel CMOS AF som sørger for opptak med ekstra detaljer og dynamikk. Begge videokameraene inngår i Canons voksende utvalg av 4K-produkter som imøtekommer den stadig voksende etterspørselen i markedet.

LEGRIA HF G50: Fang hver eneste detalj som en proff
Med ny 4K-sensor tar LEGRIA HF G50 får du enestående detaljnivå i 4K-kvalitet eller full HD med 4K-oversamling, noe som gjør dette til en utmerket modell for dem som ønsker å ta steget til 4K-video og opptak i fantastisk oppløsning. LEGRIA HF G50 med 20x vidvinkel zoomobjektiv og største blenderåpning på f/1.8 til f/2.8 gir deg flere kreative muligheter med større kontroll over dybdeskarpheten og suveren ytelse i svakt lys for imponerende opptak.

LEGRIA HF G60: Fortell din historie i imponerende skarp 4K
Med Dual Pixel CMOS AF – Canons anerkjente sensorbaserte, fasesøkende autofokusteknologi – er LEGRIA HF G60 myntet på filmentusiaster som ønsker å formidle det de er lidenskapelig opptatt av, filme familiebegivenheter eller forevige unike ferieopplevelser i enestående 4K-kvalitet. Dual Pixel CMOS AF gir jevn følgefokus med høy ytelse og rask AF-oppnåelse slik at du enkelt kan lage profesjonelle fokuseffekter der objektet som beveger seg mot kameraet er i skarp fokus, mens bakgrunnen holdes uskarp.Med stor 1.0-type sensor og blenderåpning på f/2.8–4.5 gir LEGRIA HF G60 også full kontroll over dybdeskarpheten og iøynefallende bildekvalitet.

Skyv kreative grenser med de nyeste funksjonene
Begge videokameraene har en rekke funksjoner som gir flere kunstneriske muligheter, for eksempel sirkulær blenderåpning for jevn bokeh. LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 er i tillegg utstyrt med vidvinkel zoomobjektiv på henholdsvis 20x og 15x som lar deg komme tett på handlingen i suveren bildekvalitet. Med justerbare fokushastigheter oppnår begge videokameraene fokus tilnærmet umiddelbart og kan prioritere uttrykket i filmen eller raskt fange «øyeblikket» i en reportasje. Muligheten til å spille av i høyere eller lavere hastighet åpner for kreativ bruk av hastighet og dramatiske effekter i videopptakene. LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 har i tillegg Canons avanserte teknologi for bildestabilisering der stødige, profesjonelle opptak sikres optisk ved hjelp av avansert mekanisk korrigering for kamerabevegelser opp-ned/venstre-høyre, samt elektronisk kompensasjon med intelligent korrigering av rulle- og vippebevegelser.

Gjør livet enkelt med opptak på din måte
Videoentusiaster kan skreddersy LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 til sine egne opptakspreferanser takket være tilpassbare innstillinger, noe som er praktisk for alle som har en bestemt opptaksstil, om det er familiebegivenheter eller et personlig prosjekt som foreviges på film. Begge de nye håndholdte videokameraene er kompakte og brukervennlige, og utstyrt med de nyeste responsive kontrollene – perfekt for opptak på farten. LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 har begge profesjonell zoomknapp, hjul som gir enklere menytilgang, objektivring som reagerer på lett berøring og fem knapper som kan tilordnes funksjoner og kommandoer for en mest mulig behagelig opptaksopplevelse. I tillegg har begge modellene støtte for justerbar eksponering med innebygd ND-filter for større blenderåpning eller lengre lukkertider.

LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 har videre kapasitiv berøringsskjerm på 3,0 tommer (460 000 punkter) med rask respons og en 0,24-tommers vippbar elektronisk søker med høy oppløsning. Du kan justere sporing, fokus og eksponering på den responsive berøringsskjermen, mens den elektroniske søkeren er suveren for opptak på trange steder eller i sterkt lys. Begge videokameraene har også mulighet for doble opptak med to SD-kortspor.

Koble til og vis mer
De nye videokameraene gir deg mulighet til å spille av opptakene dine med imponerende detaljnivå, perfekt om du allerede har oppgradert til 4K TV. LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 kobles direkte til 4K TV ved hjelp av mini-HDMI-tilkobling for rask og enkel visning.

Stephen Hart Dyke, Professional Imaging Product Marketing Manager hos Canon Europa sier: «De nye videokameraene er, som alle andre Canon-produkter, utviklet med fokus på kundenes ønsker og behov. 4K-markedet er i vekst, og videoentusiaster i alle kategorier ønsker å fremtidssikre opptakene sine og vise dem i imponerende høy oppløsning – særlig forbrukerinnhold på 4K TV blir i stadig større grad 'normen'. Både LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 inngår i et voksende utvalg av 4K-klare Canon-produkter og representerer et utmerket valg for alle som vil ha et kompakt og brukervennlig videokamera uten å inngå kompromisser på bildekvalitet.»

Sammen med dagens lansering kunngjør Canon at de også styrker utvalget i proffsegmentet med tre nye kompakte 4K UHD profesjonelle videokameraer XA55, XA50 og XA40.

LEGRIA HF G50 og LEGRIA HF G60 vises frem for første gang internasjonalt på Canons stand på NAB 2019 fra 8. til 11. april (Central Hall, C4425).

Nøkkelfunksjoner på LEGRIA HF G50:

  • 20x optisk zoom
  • 4K-sensor
  • Blenderåpning f/1.8–f/2.8
  • Bildestabilisator med dynamisk innstilling
  • Egendefinert funksjonshjul og knapper

Nøkkelfunksjoner på LEGRIA HF G60:

  • 15x optisk zoom
  • 1.0-type 4K-sensor med Dual Pixel CMOS AF
  • Blenderåpning f/2.8–f/4.5
  • Bildestabilisator med dynamisk innstilling
  • Egendefinert funksjonshjul og knapper

Emner


Canon Norge

Canon Norge har rundt 320 medarbeidere og er representert ved 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom