Gå videre til innhold
Océ Arizona 6170 HFV
Océ Arizona 6170 HFV

Pressemelding -

Første installasjon av Canons nye Arizona flatbed, Océ 6170 HFV

Oslo 19. januar 2018 Canon Norge er først ute i verden med å levere det nye UV flatbed flaggskipet, Arizona 6170 HFV, til industrikunde i Norge. Maskinen er en videreutvikling av toppmodellen Océ Arizona 6170 som ble lansert for tre år tilbake. Med denne maskinen tar Canon steget fullt inn i industrisegmentet. I kombinasjon med nyutviklede robotløsninger kan Canon nå levere komplette løsninger i tråd med hva industrikunder etterspør.

I tillegg til alle nyvinningene som kom med Océ 6170 har den nye maskinen fått et helt nytt vakuumsystem som ved hjelp av tre super kraftige vakuumpumper holder selv krevende materialer, som finner og rimelige bølgepappkvaliteter, fast og stabilt på vakuumbordet. Dette er viktig for rask på og avlessing av emner samt sikkerhet for at materialer ikke beveger seg under print. Printflaten er også utvidet til 2,5m x 3,2m for å møte karv spesielt innenfor emballasje bransjen.

Maskinen kan kjøre opptil 155 kvadratmeter pr. time og leverer samme høye kvalitet som Océ Arizona har vært kjent for siden lanseringen i 2007. Godt over 6000 maskiner av typen Océ Arizona er levert til kunder over hele verden og med den nye maskinen åpnes det opp for ytterligere nye anvendelsesområder.

Ved å kombinere denne maskinløsningen med kuttebord fra Zünd og nyutviklede robotløsninger kan hele produksjonsprosessen automatiseres og åpne opp for 24/7 produksjon med minimalt med manuelt ettersyn. Første pilot på en komplett robotisert løsning er allerede installert hos kunde i Holland. Det er stor interesse for denne løsningen i Norge sier Produktsjef Henning Hagelund i Canon. «Vi har flere kunder som venter på lansering av våre robotisert produksjonsanlegg og vi vil allerede inneværende år installere de første anleggene i Norge»

Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 350 medarbeidere og er representert ved 12 salgskontorer, derav 8 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Kontakter

Henning Hagelund

Henning Hagelund

Product Business Developer PPG _ Wide Format Group M: +47 918 05 748

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom