Skip to main content

SLUK mottas med stor begeistring i Danmark

Pressemelding   •   jun 12, 2013 13:44 CEST

Lars Saabye Christensens roman SLUK får strålende anmeldelser i Danmarks største aviser.  Berlingske Tidende, Politiken og Information tar alle frem høye terningkast og sine beste superlativer.


Information:
Lars Saabye Christensens nye roman Blink (norsk: Sluk) er et mesterligt stykke skrivehåndværk, der fortæller ikke mindre end tre gribende historier i én enkelt roman. Den ene handler om en ungdomstid ramt af splid, den anden om en katastroferamt by, den tredje om en forfatters mentale sammenbrud. Hvordan de tre historier er kædet sammen, er ikke let at forklare til dem, der endnu ikke har læst denne roman af Norges ubestridt bedste forfatter.
http://www.information.dk/462880

Berlingske Tidende:
Historiene står funklende stærkt for sig selv og handler om at finde og at miste sig selv. Det er godt gået, at det er lykkedes for Saabye at få de ved første øjekast disparate dele til at hænge sammen. For det gør de. På eminent vis.
http://www.b.dk/boeger/to-romaner-i-et-staar-funklende-staerkt

Politiken:
Eksperimentet ’Blink’ understreger i hvert fald, at Lars Saabye Christensen  fortsat sidder lunt på forsædet af nordisk litteraturs Rolls-Royce.
http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1991872/lars-saabye-begaar-endnu-et-stort-eksperimenterende-vaerk/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy