Gå videre til innhold

Nyhet -

Er du forberedt på nedbør?

Når høsten går fra tørr til våt er det lurt å være godt forberedt. Å ha pumper tilgjengelig kan fort hindre både skader og betydelige utgifter.

Ved forskjellige typer arbeid oppstår det ofte problemer med tilstrømmende vann som forsinker eller forhindrer arbeidet - med økte kostnader som resultat. Da kan det være greit å ha riktige pumper tilgjengelige, slik at man er forberedt om noe skulle oppstå.

- Pumper er noe de aller fleste trenger. Om man graver i jorda eller jobber i fjellet, så møter man ofte på vann, og da må man få det vekk. Store vannmengder kan være noe av det verste man kan møte på, og potensielt gi store ødeleggelser, forteller Cramo sin produktleder for lift og byggmaskiner, John Arild Brekke.

Bredt utvalg

Cramo har et bredt utvalg av pumper med kapasitet fra 300 til 4 000 l/min som kan håndtere de aller fleste type pumpejobber, både for kontinuerlig drift og mer spesifikke jobber. Hovedleverandør er Tsurumi, men det finnes også modeller fra Grindex og Weda. 

Emner

Cramo AS

Cramo AS er et av Norges ledende utleieselskap. Med et nettverk av strategisk plasserte avdelinger er vi alltid nær deg og har en løsning som gir deg en kostnadseffektiv arbeidsdag!

Cramo AS
Smalvollveien 42, Pb 34 Alnabru
0614 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom