Gå videre til innhold
Ny avdelingsleder for Dachser Sweden

Pressemelding -

Ny avdelingsleder for Dachser Sweden

Allan Wolter (62), som tidligere har vært driftsansvarlig ved Dachser Denmarks avdeling i Hvidovre, har blitt utnevnt som avdelingsleder for Dachser Sweden ABs kontor i Malmö.

Siden juni 2017 har Allan Wolter arbeidet som fungerende avdelingsleder for Dachser i Malmö. Med sin 42 års erfaring fra logistikkbransjen vil Allan Wolter nå tiltre som permanent avdelingsleder for Dachsers kontor i Malmö.

«Vi er glade for at Allan Wolter takket ja til stillingen som avdelingsleder for kontoret vårt i Malmö, og følgelig flytter arbeidsplass til den andre siden av sundet», sier René Sidor, administrerende direktør for Dachser Nordic. «Allan er en stor ressurs for oss, og med sin omfattende kunnskap om transport, og spesielt om Dachsers komplekse transportsystemer, kombinert med god forretningssans, vil han kunne utvikle og styrke vår posisjon i Sør-Sverige», fortsetter René Sidor.

Danske Allan Wolter startet i Dachser i 2001, og han har altså arbeidet i selskapet i mer enn 17 år. Allan Wolter startet sin karriere innen logistikk i 1975, da han ble transportørlærling hos Leman A/S. Nylig hadde han stillingen som driftsansvarlig ved Dachser Denmark i Hvidovre, en stilling han hadde i ti år. I tillegg til stillingen som driftsansvarlig har Allan Wolter tidligere arbeidet som salgssjef ved Dachsers kontor i Hvidovre.

Dachsers avdeling i Malmö har perfekt beliggenhet med gode forbindelser til Danmark og Europa. Avdelingen består av en transitt-terminal på 1950 kvadratmeter, med daglige transporter til og fra de andre avdelingene i Sverige, Norden og resten av Europa.

Emner


Om Dachser:

Dachser, et familieeid selskap med hovedkontor i Kempten i Tyskland, er en av de ledende logistikkleverandørene i Europa.

Dachser leverer omfattende transportlogistikk, lagertjenester og kundespesifikke tjenester på tre forretningsområder: Dachser European Logistics, Dachser Food Logistics og Dachser Air & Sea Logistics. Selskapets tilbud består av omfattende og flerfaglige tjenester, f.eks. kontraktlogistikk, konsulent- og rådgivningstjenester, samt bransjespesifikke løsninger. Et sømløst transportnett – både i og utenfor Europa – og informasjonteknologi som er helintegrert i alle selskapets systemer, sørger for intelligente logistikkløsninger over hele verden.

Takket være rundt 29 100 medarbeidere ved 396 steder over hele verden omsatte Dachser for 6,12 milliarder euro i 2017. Samme år håndterte logistikkleverandøren i alt 81,7 millioner forsendelser som til sammen veide 39,8 millioner tonn. Landsorganisasjoner representerer Dachser i 44 land.

Det er mer informasjon om Dachser på www.dachser.no

Kontakter

Alexandra Hartung

Alexandra Hartung

Pressekontakt Communications Manager Nordic +45 36 34 99 14

Relatert innhold

Intelligent Logistics

Til din disposisjon. I hvert hjørne av Europa.

Fremragende logistikktjenester i et av verdens sterkeste transportnettverk.

Så standardisert som muligt. Så individuelt som nødvendig. Kundespesifikt, svært effektivt og integrert på en enestående måte. Det er intelligent europeisk logistikk fra Dachser.

Dachser Norway AS
Nesoddveien 22
1407 Vinterbro
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom