Nyhet -

EcoOnline støtter Redd Barna

Julen nærmer seg og for de fleste av oss betyr dette mange koselige tradisjoner, - varme og hygge med familie og venner. Men, for andre er livet ufattelig vanskelig.

- Vi tenker spesielt på den store tragedien som rammet store deler av Filippinene. Det er ikke mulig for oss her i vårt trygge land Norge å fatte omfanget av dette - og som alltid er det de minste som lider mest, sier Eva Wold Eriksen, HR-manager i EcoOnline.

I lys av dette har EcoOnline i år støttet nødhjelpsarbeidet til Redd Barna, tilsvarende den verdien de normalt hadde brukt på julegaver til sine ansatte.

- Med deres støtte hjelper Redd Barna til med å skaffe mat, rent vann, medisiner, husly og nødhjelpspakker. Vi setter også opp barnevennlige områder og provisoriske skoler hvor barna kan føle seg trygge, leke og få en pause fra katastrofen, sier Sidsel Fonn i Redd Barna.

- Det varmer oss alle å få være med å hjelpe, sier Eriksen, som på vegne av EcoOnline ønsker alle sine kunder og samarbeidspartnere en varm og meningsfylt julefeiring, og et godt og spennende nytt år! 

Emner

  • Miljø, energi

Kontakter

Helene Melby Brodersen

Pressekontakt Content Manager Pressekontakt +47 92 62 13 14