Pressemelding -

EFO fyller 100 år - inviterer til jubileumsutstilling på Eliaden

Elektroforeningen (EFO) fyller 100 år i 2018. For å markere dette har medlemmene gått sammen om å utarbeide en jubileumsutstilling på Eliaden 28.-30. mai. På EFOs stand får du se bredden i løsninger bransjen kan levere - fra elbillader og solceller til batteri, styringssystem, belysning og mye mye mer!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår 100-års markering, sier adm.dir Frank Jaegtnes. 

Treff spesialistene på EFO-standen

En rekke av EFOs medlemmer vil også være tilstede på EFOs stand for å fortelle besøkende om løsningene som vises frem. I tillegg vil alle EFOs ansatte være å finne på Eliaden disse dagene.

Norge kan bli helelektrisk

EFOs visjon er at Norge skal bli verdens første helelektriske samfunn. Utstillingen viser at mange av løsningene som trengs allerede finnes. Jaegtnes er tydelig på at dette er et viktig budskap. - Norge kan bli helelektrisk, og våre medlemmer leverer løsningene som skal til.

Venter over 20.000 besøkende

Vi har jobbet veldig mye med denne utstillingen, og gleder oss derfor svært mye til åpningen, forteller Jaegtnes. Det er ventet over 20.000 besøkende til Eliaden i løpet av de tre dagene messen varer. EFO arrangerer også flere omvisninger for spesielt inviterte. 

I tillegg til EFO-standen er svært mange av EFOs medlemmer synlige på Eliaden med egne stands. Dette er høydepunktet for alle i bransjen, og som 100-åring gleder vi oss ekstra mye, avslutter EFOs direktør.

Ønsker alle velkomne

Vi håper både media, bedrifter, organisasjoner, politikere og privatpersoner kommer innom i løpet av de tre dagene Eliaden varer. Ta kontakt med næringspolitisk direktør i EFO, Per Øyvind Voie, på telefon 976 65 446, for å lage en egen avtale om besøk. Ellers er alle velkomne og man trenger ingen forhåndsavtale.

Related links

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • efo
  • elektrifisering
  • eliaden

Elektroforeningen (EFO) er en bransjeforening for produsenter, importører og grossister av elektroteknisk materiell, utstyr og løsninger. Våre medlemmer kan levere alt fra stikkontakter og lyspærer til avanserte landstrømanlegg, nordsjøkabler og fremtidens distribuerte energiløsninger. Samlet omsetter våre medlemmer for over 50 milliarder norske kroner og de har over 13000 årsverk. 

Kontakter

Ida Thorendahl

Pressekontakt Markedsdirektør 90654123