Nyhet -

Eidsiva Nett + Hafslund Nett = Elvia

Fra 1. januar i år får nesten to millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo strøm levert av Norges desidert største nettselskap, Elvia. Elvia er et resultat av sammenslåingen av Eidsiva Nett og Hafslund Nett.

– Elvia er et stort selskap med svært mange kunder, og vi vet vi har en viktig oppgave og et stort ansvar når vi skal levere en så viktig tjeneste som strøm til store deler av Østlandet. Vårt mål er å sikre en stabil strømforsyning for våre kunder, samtidig som vi skal lete etter, og ta i bruk, gode fremtidsrettede løsninger, for å holde nettleien så lav som mulig, sier administrerende direktør Kristin Lian i Elvia.

Kunder som i dag får strøm levert av Eidsiva eller Hafslund vil ikke umiddelbart merke at de har ny strømnettleverandør, men i løpet av 2020 vil Elvia-navnet gradvis bli mer synlig. Nye nettsider vil være på plass i løpet av året, og det samme vil skilt på bygninger, arbeidsklær til ansatte, og selskapets profiler i sosiale medier.

– Inntil videre skal kundene våre forholde seg til de samme telefonnumrene og nettsidene de er kjent med i dag, og vi vil gjøre vårt aller beste for at overgangen til Elvia skal gå så sømløst som mulig, sier Lian.

Elvia har hovedkontor i Hamar, og kontor på Skøyen i Oslo.

For mer informasjon om Elvia, se selskapets midlertidige nettsider, www.elvia.no