Pressemelding -

Enertor innleggssåler blir utstiller på BMW Oslo Maraton 14. - 16. september Norges største gateløp

Enertor™D3O® er verdens ledende produsent av innleggssåler.

Enertor er eneste innleggssåle med det hastighetsensitive materialet D3O®. Dessuten den mest avanserte standardiserte ortopediske sålen man får kjøpt som passer til de fleste føtter og i de fleste sko. På den kommende utstillingen vil vi vise hvorfor det er stor fordel å benytte Enertor™D3O® Performance innleggssåler til trening og lange arbeidsøkter.

Enertor™D3O® Performance er innleggssålen som både reduserer belastninger - støtdempende 44% - og samtidig har - energitilbakeføring 36% - egenskaper slik at man unngår utmattelse.

Enertor™D3O® Performance er også et presist og dokumentert ortopedisk produkt sertifisert som medisinsk produkt klasse 1 i EU. 

Enertor™D3O® Performance er spesielt beregnet og laget for å gi deg det perfekte fotavtrykket og gange. Vår gange involverer halvparten av kroppens 650 muskler og 200 ben, sammen med en stor andel ledd- og bånd.

Enertor™D3O® Performance har blitt godt mottatt i markedet og regnes som den ledende innleggssålen allerede.

Du kan på den kommende Expoen under Oslo Maraton 2017 få vite alt som er om innleggssåler, føtter, ortopedi og bevegelsesmotorikk. Sammen med familie-kiropraktor Jørgen Ask vil vi gi deg bedre innsikt, samt fremme noen gode treningsprinsipper.

Her kan alle komme å se, prøve og få informasjon om Enertor™D3O® Performance innleggssåler.
Enertor™D3O® Performance er den ultimate innleggssålen for mengdetrening og restitusjon.
Det finnes flere kliniske studier som viser sålens funksjon og evne til å redusere treningsslitasje skadeomfanget ved større belastninger.
Besøk oss på Oslo Maraton Expo 14. - 16. september 2017 slik at vi kan vise, demonstrere og gi deg veiledning om bruk av seriøse innleggssåler.

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Enertor™D3O® Performance Insoles - Innleggssåler av og med Usain Bolt for aktive i jobb, fritid og sport.

Powered by www.d3o.com

E.M Nordic As

Frysjaveien 40

Org nr: 917763100

0884 Oslo, Norway

post@enordic.no

tel: 0047 40828288

Kontakter

Pieter Hulleman

Pressekontakt Regional salgsansvarlig Salg og markedføring 40828288