Blogginnlegg -

Nettvarder handler om nærhet.

Netcom vil ha nettvarder i alle butikkene

Med beacons eller nettvarder kan butikkene kommunisere med sine kunder basert på deres eksakte nærhet til et spesifikt sted eller objekt. De nye mulighetene er tilnærmet ubegrensede.

Det er derimot viktig at man er kreativ, men ikke minst varsom når det kommer til hvilke tjenester man har tenkt å tilby, og hvordan man gjør det ovenfor sine kunder. Grensen for hva kundene kan oppleve som verdiøkende og innbydende, eller irriterende og påtrengende, er syltynn.

Sammen med Netcom utførte NorSentio og vi i fluxLoop en pilot hvor Netcom sendte ut meldinger til kunder som var i nærheten av NetCom-butikker på utvalgte kjøpesenter. Resultatet var at 40 prosent av alle som fikk meldingene, endte opp i butikken.

Fysisk detaljhandel sliter med å konkurrere mot digital detaljhandel. Med nettvarder kan den fysiske detaljhandelen spille på sine styrker – det at kundene kan se, føle og prøve produktene, samtidig som de kan ta i bruk alle fordelene med netthandel.

Markedet for nettvarder forventes å vokse dramatisk i løpet av de neste årene. ABI Research antar at så mange som 60 millioner nettvarder vil være installert innen 2019.

Med den økte etterspørselen etter nærhet gjennom nettvarde-teknologi vil en helt ny industri vokse frem. En industri opptatt av nærhet og nærhets-teknologi. Det er vi i fluxLoop opptatt av også. Av nærhet.

Derfor har vi utviklet Proximityløsningen Pinch, som blant annet NetCom brukte i sin pilot.

Les mer om pinch på Pinch.no 

Related links

Emner

  • Data, datateknikk, programvare

Kategorier

  • beacon
  • ibeacon
  • netcom
  • norsentio
  • pinch
  • proximity

Kontakter

Ulrik Prøitz

Pressekontakt CEO +4741303375