Pressemelding -

Ny kommunikasjonssjef i FN-sambandet

FN-sambandet i Norge har ansatt Torbjørn Urfjell som ny kommunikasjonssjef. Han begynte i stillingen 7. november 2011 og kommer fra jobb som rådgiver i Geelmuyden.Kiese der han har vært ansvarlig for myndighetsmedvirkning og offentlig sektor, og også styremedlem. 

Urfjell er 34 år og har tidligere vært politisk rådgiver i Utenriksdepartementet og prosjektleder i SV. Urfjell vil lede informasjonsavdelingen til FN-sambandet og går inn i ledergruppa.

- Vi er veldig fornøyde med å knytte til oss Torbjørn Urfjell i stillingen som kommunikasjonssjef. Engasjement og kompetanse på feltet vi jobber er helt sentralt for å lykkes i å nå ut med god FN-informasjon, sier Kari Solholm, generalsekretær i FN-sambandet.

- Jeg gleder meg til å jobbe tett med kommunikasjon om internasjonale spørsmål og FN spesielt. Å få kombinere fag med internasjonalt engasjement på denne måten er veldig spennende, sier Torbjørn Urfjell

Foto: Geelmuyden.Kiese


Emner

  • Internasjonalt

Kategorier

  • fn-sambandet

Om FN-sambandet

FN-sambandet er et uavhengig informasjonssenter med FN og internasjonale spørsmål som arbeidsområde. Målet er å øke kunnskap og skape debatt om disse temaene i Norge.

Kontakter

Rune Arctander

Pressekontakt Assisterende generalsekretær 932 05 020