Pressemelding -

Samyang tildeles prestisjefull designpris

Samyangs siste objektiv-serier, XP og AF, er tildelt den prestisjefylte designprisen `iF Design Award 2017´


Samyang er kjent for å produsere objektiv med meget høy kvalitet til overraskende gunstige priser, og er i dag Koreas ledende objektivprodusent. Med de nye seriene (som ble lansert høsten 2016), XP og AF, sikter man seg inn på nye målgrupper. Det er disse seriene som nå vinner priser for sitt design.


XP-serien

Samyang XP-serien er en premiumserie som også er laget for å passe morgendagens kameraer. Med en optisk kvalitet som klarer å gjengi 50 megapixels oppløsning eller video i 8K, er disse objektivene virkelig premium, og så er de stilige i tillegg!


AF-serien

Samyang AF-serien er Samyangs første autofokus-objektiv og spesielt laget for Sonys fullformatkameraer med E-fatning. De har allerede blitt premiert både for sin optiske kvalitet og sin raske, presise autofokus, og nå også for sitt design.


For ytterligere informasjon, kontakt: karsten.rath@focusnordic.dk

Emner

  • Kino, film, foto

Focus Nordic er den største distributøren av fotorelaterte produkter i Norden, Baltikum og Polen. Vårt sortiment inneholder mange sterke varemerker, både når det gjelder kameraer, fotografisk tilbehør og kikkerter. Blant varemerkene vi fører er Ricoh-Pentax, Panasonic, Polaroid, Lowepro og Tamron; med flere. Vi har også mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no

Kontakter

Karsten Rath

Marketing Director +45 4485 3436