Pressemelding -

Gate46 växer och rekryterar igen

För att möta en ökad efterfrågan på företagets tjänster, på den svenska såväl som den internationella marknaden, växer Gate46 och har sedan årsskiftet rekryterat två nya konsulter.

Gate46’s projektteam har förstärkts med projektledare Caroline Strömblad och assisterande retailkonsult Camilla Irenmark. Caroline kommer senast från en tjänst som marknadschef inom Omniagruppen, där hon bl a arbetat med kommersiell utveckling av företagets fastighetsbestånd. Hon har lång erfarenhet av retailbranschen och på Gate46 kommer Caroline att företräda hyresgäster i deras etablering och arbeta med fastighetsutveckling. Om sin nya roll säger Caroline att det är mycket intressant att få arbeta med så många spännande företag, både nationella som internationella.

Camilla Irenmark har flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och av förvaltning av såväl kommersiella lokaler som privata bostäder. I botten är hon kultur- och medievetare och Camilla kommer att fokusera på projektarbete samt pr- och marknadsfrågor. Camilla tycker att det ska bli mycket intressant att genom sociala medier och fysiska handelsplatser jobba för att attrahera fler varumärken till Sverige.

Fredrik Widing säger att ”för att möta en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att kunna hantera större fokus på vår skandinaviska marknad har vi rekryterat ytterligare två kompetenta konsulter”.

Emner

  • Entreprenørskap

gate46 erbjuder tjänsterna etablering, avveckling och strategisk rådgivning för hyresgäster och fastighetsägare med butikslokaler. gate46 har ett tydligt uppdrag - Adding Real Estate Value. Vi är din självklara partner när du vill ta rätt beslut kring butikslokaler. Våra kunder är såväl stora internationella varumärken som små exklusiva butiker. Vi har spetskompetensen och de rätta kontakterna som garanterar dig det bästa utgångsläget.

Läs mer om oss på www.gate46.se