Gå videre til innhold
Goodtech effektiviserer Haldex ved levering av ny monteringslinje

Pressemelding -

Goodtech effektiviserer Haldex ved levering av ny monteringslinje

Goodtech og Haldex Brake Products AB fortsetter sitt langvarige samarbeid.

Avtalen gjelder en totalleveranse av en semiautomatisk monteringslinje for skivebremser. Monteringslinjen består av både manuelle og automatiske stasjoner, samt et overgripende IT-system.

Kontraktsverdien er på ca. SEK 7 mill., og monteringslinjenvil bli levert i løpet av 2. kvartal 2019.

- Haldex er veldig fornøyd med å kunne fortsette det langvarige samarbeidet med Goodtech. Goodtech er en leverandør som deler vårt syn når det gjelder høy kvalitetssikring og effektivitet innen såvel automatisering som i de overordnede systemene. De har gjennnom årene opptrådd svært ansvarlig og med et høyt supportnivå, noe vi setter stor pris på, sier Per-Olof Bjällstål, Prosjektsjef i Haldex Brake Products AB.

- Vi er veldig stolte over at vi kan fortsette og også utvikle vårt nære samarbeid med Haldex, sier Johan Håkansson, Adm. direktør i Goodtech Solutions AB.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Eric Staurset, Konsernsjef i Goodtech ASA

Tlf. +47 98 28 11 42

e-post: eric.staurset@goodtech.no

Emner

Kategorier


Om Goodtech

Goodtech er en ledende nordisk miljø- og teknologileverandør hvor kjernekompetansen er konsentrert om automatisering, industriell IT, miljøteknologi og avansert industriell produksjonsteknologi. Vår visjon er å være førstevalget for industriell effektivitet. 

Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 700 millioner og har ca. 325 medarbeidere i Norge, Sverige og på Åland.


Om Haldex

Haldex er et svensk selskap som opererer over hele verden med kontorer i 18 land. Haldex utvikler og leverer pålitelige og innovative løsninger som forbedrer sikkerhet, kjøredynamikk og miljømessig bærekraft i den globale kommersielle kjøretøyindustrien. Vi er verdensledende leverandør av bremsejustere for trommelbremser og har den raskest voksende markedsandelen for luftskivebremser.

Våre 2100 ansatte fordelt på fire kontinenter utfordrer konvensjonell tenkning hver dag for å sikre at produktene vi leverer fokuserer på sikkerhet, effektivitet og oppetid. Haldex er notert på Nasdaq Stockholm og har et omsetning på ca. SEK 4,4 milliarder.

Kontakter

Margrethe Hauge

Margrethe Hauge

Pressekontakt Konsernsjef/CEO +4795796920
Øyvind Osjord

Øyvind Osjord

Pressekontakt CFO +47 950 46 649

Over 100 år med innovasjon og utvikling

Goodtech er en av Nordens ledende systemintegratorer med mer enn 300 dyktige ingeniører og fagspesialister som med sin erfaring og kompetanse bidrar til å effektivisere industrien – hver dag! Vårt samlede kompetansespekter lever opp til ambisjonen om å digitalisere industrien og bedre våre kunders konkurransekraft gjennom å kombinere vår prosess- og løsningskompetanse med ny software, teknologi og optimeringskompetanse.

Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 800 millioner og har omkring 350 medarbeidere i Norge og Sverige.

Goodtech ASA
Innspurten 15
0663 Oslo
Norway