Pressemelding -

HAIRSHOP FRISØR NOMINERT TIL ÅRETS FRISØRKJEDE

HairShop Frisør er nominert til årets frisørkonsern av Norske Frisør- og Velvære bedrifter.
Nominasjonen tar utgangspunkt i forretningsplan, personalplan og markedsplan i tillegg til økonomi og årsoppgjør for de siste to årene.

HairShop Frisør har tidligere vært nominert til årets frisørkonsern, senest i 2013.

Vi i HairShop er utrolig stolt over nominasjonen. Dette viser at HairShop Frisør virkelig er på kartet og blir lagt merke til i bransjen.

Vi har de dyktige medarbeidere i kjeden å takke for den store suksessen. HairShop Frisør består av en gjeng fantastiske medarbeidere som brenner for faget og for kjeden og som gjør en formidabel innsats hver dag. Alle i HairShop gleder seg til prisutdelingen og håper selvsagt på seier!

Om Årets Frisør
Årets frisør arrangeres av Norske Frisør- og velvære bedrifter. Årets Frisør er en konkurranse for både frisører og frisørbedrifter. Konkurransen består av en fotokonkurranse, en bedriftskonkurranse og to spesialkategorier. Bidragene i konkurransene sendes inn og vurderes av kvalifiserte juryer.

Related links

Emner

  • Skjønnhet

Kategorier

  • årets frisør
  • raise gruppen
  • inger ellen nicolaisen
  • hår
  • hairshop frisør
  • hairshop
  • frisørsalong

Om HairShop Frisør

Hos HairShop Frisør er det alltid morsomt og kult! Våre fargerike og  kreative  frisører ønsker deg velkommen med et stort smil. Vår ambisjon er å sørge for No more Bad Hair Days! Som kunde får du tips og inspirasjon til ny frisyre, hårpleie og styling. Vi har bransjens beste utvalg av profesjonelle hårprodukter og gir deg gode råd til hvordan du kan ta vare på håret ditt også mellom frisørbesøkene. Et besøk hos HairShop gir deg no more bad hairdays!

Kjeden HairShop Frisør ble startet opp i 2003 av Inger Ellen Nicolaisen. Ved utgangen av 2014 har HairShop Frisør 30 salonger i Norge. Les mer om salongene våre på www.hairshop.no

HairShop Frisør er et selskap i Raise Gruppen AS. Raise Gruppen driver i dag Nordens største og mest anerkjente konsepter innen hår og skjønnhet med ca 140 salonger, 5 skoler og over 850 medarbeidere i Norge og Sverige.