Gå videre til innhold
9595 Specilized Impact Hanske og 9598 Specilized Tool Hanske
9595 Specilized Impact Hanske og 9598 Specilized Tool Hanske

Blogginnlegg -

BESKYTT HENDENE - FINN DEN PERFEKTE ARBEIDSHANSKEN

Hendene er ditt viktigste verktøy, derfor ønsker vi å beskytte de best mulig. Men hva gjør en arbeidshanske god? Vi har et stort utvalg arbeidshansker hvor du kan stole den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet, slitestyrke og beskyttelse som passer ditt behov.

Hvilke arbeidshansker passer meg?

Mange arbeidshansker passer ulike typer arbeid. Det viktigste er at hansken sitter godt på hånden. Sørg for at du får den riktige størrelsen slik at du får riktig opplevelse av presisjon, komfort og beskyttelse. Her er tre ting du bør tenke på når du velger arbeidshansker:


1. Hvilket arbeid skal du utføre? Hardt arbeid, hvor du har behov for et sikkert grep og kraftig, polstert beskyttelse - eller presisjonsarbeid, hvor fingerfølsomhet og fleksibilitet er det viktigte?

2. Hvordan er hendene dine? Lange eller korte fingre, tykke eller tynne?

3. Hvor slitesterke skal hanskene være? Våre arbeidshansker er designet for å vare. Men dersom du ofte bytter hansker forde de blir møkkete, så er kanskje en enklere modell den riktige for deg.

Arbeidshansker fra Snickers Workwear Perfekt passform

“Hendene er ditt viktigste verktøy! Derfor setter vi lista høyt med fokus på hver detalj når vi laget de beste arbeidshanskene. For å skape den perfekte passformen studerte vi hver detalj på hånden og spesielt hvordan håndverkere bruker hendene. Denne kunnskapen reflekteres i hver søm og snitt i våre arbeidshansker. Skulpturert etter hånden med smarte detaljer for forhåndsbøyde fingre, som sørger for en naturlig hvileposisjon.

Å balansere behovet for beskyttelse, presisjon og komfort er en stor utfordring. Tynne arbeidshansker, hovedsaklig fra vår Precision hanskeserie, forenkler fint arbeid, mens hansker fra Power hanskeserien passer tøffere arbeid. I dag tilbyr vi en rekke ulike hansker. Serien er enkel å evaluere, men bred nok til at du finner hansker som passer dine arbeidsoppgaver."

Cecilia Bergsten, Produktutvikler på hansker hos Snickers Workwear.

Fire typer arbeidshansker

For at du enklere skal kunne finne en hanske som passer ditt behov har vi delt arbeidshanskene våre inn i fire kategorier:

Snickers Workwear arbeidshansker til presisjonsarbeid

Precision arbeidshansker - til presisjonsarbeid

Lette og fleksible arbeidshansker med fokus på fingerferdighet og passform. Perfekt til presisjonsarbeid. Fleksible materialer på håndbaken, knokbeskyttelse, polstring og forsterkninger gir maksimal beskyttelse og smidighet.

Slitesterke arbeidshansker fra Snickers Workwear

Power arbeidshansker - til tøffere bruk

Arbeidshansker beregnet på tøffere bruk som når du f.eks skal bære, laste eller rive. Den unike buede formen gir et sterkt og sikker grep. Det holdbare materialet gir en komfort og beskyttelse du ikke har opplevd før.

Arbeidhansker optimalisert for spesifikke oppgaver fra Snickers Workwear


Specialized arbeidshansker - for spesifikke oppgaver

Arbeidshansker optimalisert for spesielle arbeidsoppgaver. Med det beste materialet og unike funksjoner. Hver hanske er utstyrt med den ultimate fingerfølsomhet, beskyttelse og komfort.

Arbeidshansker til kaldt klima fra Snickers Workwear
Weather arbeidshansker - holder hendene varme og tørre

Arbeidshansker til hardt arbeid og kaldt vær. Avanserte materialer som gir god fingerfølsomhet, friksjon og grep å våte omgivelser. Dette er hansken som holder fingrene dine varme og beskyttet uansett vær.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Anders Malmo

Anders Malmo

Pressekontakt Sales Manager Workwear & Shoes Snickers Workwear og Solid Gear 452 36 994
Mette Aarvold

Mette Aarvold

Pressekontakt Product Specialist ProtecWork Snickers Workwear ProtecWork 95728390
Katrine Tretteng

Katrine Tretteng

Pressekontakt Marketing Manager Norway Snickers Workwear, Solid Gear & Hellberg +47 977 44 031
Ida Andrea Østgård

Ida Andrea Østgård

Pressekontakt Salgs- og Markedskoordinator Markedsføring +47 905 92 350
Stein Are Moe

Stein Are Moe

Pressekontakt Key Account Manager & Product Specialist Workwear Snickers Workwear og Solid Gear +47 922 78 951
Hanne Nordanger

Hanne Nordanger

Pressekontakt Sales Manager Hardware +4790890881
Trym Heggelund

Trym Heggelund

Pressekontakt Sales and Marketing Coordinator Hardware +4798403607
Tobias Fredriksson

Tobias Fredriksson

Pressekontakt Sales Manager Head Protection Hellberg +46 302 244 50

En partner du kan stole på

Hultafors Group kan stolt presentere seksten ledende merkevarer som sammen tilbyr en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere. Blant disse er; Snickers Workwear, Hultafors, Solid Gear, W.steps, Hellberg, Scangrip og CLC

Sammen utgjør de Hultafors Group AB med en felles markedsførings- og salgsorganisasjon, som gir bedre kostnadseffektivitet og økt konkurranseevne i distribusjonen.